marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Cel mai emotionant moment Harry Potter din istorie

De-a lungul celor zece ani de magie, am tot vazut filmulete cu actorii din Harry Potter, interviuri inedite si poze de pe platourile de filmare, care ne-au sensibilizat si ne-au adus mai aproape de ei.

VIDEO Cel mai emotionant moment Harry Potter din istorie

Dar acum, la final de aventura, cel mai emotionant filmulet a ajuns pe Internet. Actorii apar in ultima zi de filmari la Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2 luandu-si ramas bun si exprimandu-si gandurile si ceea ce inseamna Harry Potter pentru ei.

"Vreau sa spun ca iubesc acest loc. Asta a fost viata mea de pana acum." a spus Daniel Radcliffe pe platourile de filmari in ultima zi. "Nu stiu cum este viata mea de zi cu zi fara voi. Voi toti. Am iubit fiecare minut petrecut aici si va multumesc tuturor ca am facut posibila aceasta minunata aventura" a mai spus actorul vizibil emotionat.

La sfarsit, Emma Watson, Daniel Radcliffe si Rupert Grint se imbratiseaza, avand lacrimi in ochi, demonstrand inca odata cat de atasati au devenit de personajele lor, dar si ce prietenie frumoasa s-a legat intre ei in cei zece ani.

Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2  cucereste toate box-office-urile, atat in SUA cat si in Romania, ocupand prima pozitie in topul celor mai vizionate filme.

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies