marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Viata bate filmul! Secvente de groaza reale pentru o actrita din “Scream 4” - VIDEO

Majoreta din “Heroes” (Hayden Panettiere) trece de la super-puteri la criminali in serie, urmand sa apara in ultima productie a francizei “Scream”. Vedeta povesteste ca s-a antrenat deja “pe viu” pentru scenele de groaza.

Viata bate filmul! Secvente de groaza reale pentru o actrita din Scream 4 - VIDEO

Acum ceva ani, Hayden a trait pe pielea ei un scenariu clasic pentru filmele horror. Fiind singura acasa, actrita a auzit declansandu-se alarma pentru spargeri. In momentul in care s-a dezmeticit a luat telefonul mobil si s-a incuiat in baie. L-a sunat pe tatal sau si pe un vecin pentru a-i chema in ajutor. “A fost cel mai infricosator moment din viata mea”, a declarat Hayden.

Dupa cateva minute de tremurat langa toaleta, blondina a prins curaj si a escaladat geamul de la baie. Iesind victorioasa, a constatat ca este inconjurata de masini de politie si pistoale indreptate catre ea.

Povestea reala a lui Panettiere a avut un final fericit. Din pacate, nu putem sti daca acest lucru se va intampla si in film. Actrita a adaugat razand: “Inca nu pot dezvalui care este soarta mea din Scream 4. Nu va pot spune daca traiesc, daca mor, daca sunt ucisa sau daca sunt chiar criminalul!


 SPOILER ALERT! Secventa din “Scream 4” cu un personaj spanzurat!

 


Galerie foto


Modifică setările cookies