marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Exorcist, filmul care a ingrozit milioane de oameni. Reactiile pe care le-a starnit  in randul fanilor atunci cand l-au vizionat pentru prima data - VIDEO

Dupa mai mult de 40 de ani de la lansare, descrierea minutioasa a posesiei demonice si inocenta pierduta inca mai socheaza pe cei care vad filmul pentru prima data. 

The Exorcist, filmul care a ingrozit milioane de oameni. Reactiile pe care le-a starnit in randul fanilor atunci cand l-au vizionat pentru prima data - VIDEO

In 1973 publicul nu era obisnuit cu asemenea imagini. Au fost spectatori care nu au putut suporta violenta si care au fugit din sala inainte de finalul filmului.


Iata reactiile "la cald" ale publicului dupa vizionarea productiei William Friedkin:


"Si acum mai simt fiorii. Din punctul meu de vedere Exorcistul a fost cel mai ingrozitor film pe care l-am vazut", a spus un fan.
 


 

Au fost femei care au lesinat in sala de frica. De aceea managerul salii a spus ca si-a facut rezerve de saruri pentru a fi pregatit pentru astfel de situatii.


Exorcistul, este un film de groaza regizat de William Friedkin. Cartea este inspirată din cazul de exorcizare al lui Roland Doe din 1949. Se refera la posesia demonica a unei fetite de 12 ani si incercarile disperate ale mamei sale de a recastiga copilul printr-un ritual de exorcizare realizat de doi preoti.


Bazat pe romanul lui William Blatty din 1971, filmul Exorcistul / The Exorcist a luat 2 Oscaruri in 1973. Povestea fetitei de 12 ani jucata de Linda Blair posedata de demoni si pe care numai un exorcist o poate salva le-a ramas multora intiparita rau in memorie. Cel mai terifiant film din toate timpurile – The Exorcist a fost ales de fani in fata altor filme devenite clasice ca "Paranormal Activity " (2007) "Halloween"(1978), "The Shining" (1980), "The Ring" (2002).


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies