marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vesti ingrijoratoare de la Hollywood: presa americana sustine ca actorul Michael Douglas mai are doar 6 luni de trait

Apreciatul actor american Michael Douglas s-a retras la proprietatea sa din Insulele Bermude pentru a-si stabili ultimele dorinte si pentru a-si gasi linistea interioara intrucat cancerul de care credea ca este vindecat a reaparut, iar medicii i-au spus ca mai are de trait doar sase luni, scriu publicatiile ''Radar Online'' si ''Hollywood News Daily''.

Vesti ingrijoratoare de la Hollywood: presa americana sustine ca actorul Michael Douglas mai are doar 6 luni de trait

Trista stire provine din surse nenominalizate, care sustin ca interpretul din ''Fatal Attraction'' si multe alte pelicule de mare succes si-ar vandut deja o parte din active si isi reorganizeaza in prezent imensa avere. De asemenea, se spune ca starul hollywoodian de 71 de ani ar acorda tot mai mult timp aspectelor spirituale si ca isi da seama ca nu gloria, ci ''familia este totul si cel mai important lucru'', relateaza Agerpres.

Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gat in stadiul 4 in august 2010. In ianuarie 2011, el a declarat presei ca tumoarea a disparut si ca a invins boala. ''Tatal meu (actorul Kirk Douglas) are 94 de ani. Asadar, vedeti ca ma simt bine cu genele mele. Dar am intrat clar in actul al treilea /al vietii mele/. Sunt mai constient de timpul care imi ramane de trait si de modul in care doresc sa-l petrec'', afirma in urma cu cinci ani indragitul stat de cinema, care este casatorit din anul 2000 cu frumoasa actrita Catherine Zeta-Jones, cu care are doi copii.

Ingrijoratoarea informatie privind starea lui de sanatate nefiind confirmata oficial, ramane de sperat ca totul sa fi fost un zvon si nimic mai mult
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies