marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vestea pe care fanii seriei Fast and Furious o asteptau. Cum se va numi cea mai noua productie in care apar Vin Diesel  si Dwayne Johnson

Ludacris s-a alaturat echipei de vedete care a filmeaza pentru Fast and Furious 7. Filmul care va aparea pe marile ecrane pe 3 aprilie 2015 reuneste nume celebre ca Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Elsa Pataky, Lucas Black, Vin Diesel si regretatul Paul Walker.

Vestea pe care fanii seriei Fast and Furious o asteptau. Cum se va numi cea mai noua productie in care apar Vin Diesel si Dwayne Johnson

Fratii lui Paul Walker au continuat filmarile dupa tragicul accident de masina in care actorul si-a pierdut viata. Vin Diesel a publicat o imagine din timpul filmarilor insotita de un mesaj: "Dupa ce am petrecut timp alaturi de fratii biologici ai lui Paul, trebuie sa spun parintilor ca au crescut niste baieti absolut minunati".



Vin Diesel a postat un mesaj in care spunea ca a avut o intalnire cu cei de la Universal si a vazut primul trailer pentru Fast and Furious 7: "Am ramas fara cuvinte, este incredibil. Trebuie sa spun ca a fost o calatorie emotionanta. Ne-am intrecut pe noi insine ca sa il facem mandru pe Pablo, dar mi-as fi dorit enorm sa fie aici sa vada cat de departe am ajuns" a fost mesajul lui Vin Diesel.


Pentru a le face asteptarea mai usoara fanilor, Ludacris a publicat pe contul sau de Twitter primele 7 secunde din trailer-ul Fast and Furious 7.

 


Trailerul oficial este asteptat sa apara in jurul datei de 1 noiembrie. Furious 7 se lanseaza in cinema din 3 aprilie 2015.


Galerie foto


Modifică setările cookies