marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vestea care ii va dezamagi pe fanii lui Charlie Sheen: Two and a Half Men, contracte pentru inca 2 ani pentru Ashton Kutcher si Jon Cryer

Postul TV CBS si studiourile Warner Bros le-au oferit lui Ashton Kutcher si Jon Cryer un contract pentru inca doi ani in cadrul serialului Two and Half Men, insa detaliile nu par sa le multumeasca pe cele doua vedete. Ultimile doua episoade din serial au fost dezamagitoare ca audienta fiind cele mai mici din ultimii doi ani.

Vestea care ii va dezamagi pe fanii lui Charlie Sheen: Two and a Half Men, contracte pentru inca 2 ani pentru Ashton Kutcher si Jon Cryer

Existau ingrijorari in legatura cu soarta sitcomului Two and a Half Men, insa producatorii au anuntat ca mai au planuri pentru el ce se intind pe urmatorii doi ani.

Studiourile Warner Bros le-au propus celor doua staruri oferte de prelungire a contractelor, insa pentru urmatorii doi ani salariile lor vor ramane la fel ca cele din 2011, veste care i-a nemultumit pe reprezentatii actorilor. Potrivit acestora, Kutcher si Cryer si-ar dori ceva mai multi bani decat suma pe care o primesc acum pe episod, scrie Hollywood Reporter. Insa negocierile sunt inca la inceput.


Anul trecut presa americana dezvaluia ca Ashton Kutcher castiga aproximativ  700.000 de dolari pe episod, adica peste 15 milioane de dolari pe sezon. Kutcher este in fruntea celor mai bine platite vedete din seriile TV. Actorul era la egalitate cu Hugh Laurie din House M.D. cu 700.000 de dolari pe episod, in timp ce colegul Jon Cryer primeste 600.000 de dolari pe episod.


Pe 9 aprilie, se difuzeaza in SUA, ultimul episod al sezonului 9 care si-a mentinut o pozitie onorabila ca audienta, desi a inregistrat cele mai slabe cifre in luna februarie cand a atins un record negativ pentru sezonul curent. Media de audienta pentru acest sezon este totusi mai mare decat cea a sezonului anterior in care vedeta era Charlie Sheen.



Suparati pe directia in care a luat-o serialul, fanii nu sunt multumiti de cum s-a schimbat sitcomul dupa plecarea lui Charlie Sheen de anul trecut. Ultimile 2 episoade au fost cele mai  slab urmarite ale serialului din ultimii 2 ani fiind sub audientele realizate de ultimul sezon in care a jucat Charlie Sheen. Specialistii se tem insa ca declinul serialului ca audienta va continua si in urmatorul sezon.
 

Lista audientelor facute de Two and a Half Men in acest sezon:


"Nice to Meet You, Walden Schmidt" (Part 1) 28.74 milioane de telespectatori

"People Who Love Peepholes" (Part 2) - 20.52 milioane de telespectatori

"Big Girls Don't Throw Food" - 17.71 milioane de telespectatori

"Nine Magic Fingers" - 16.20 milioane de telespectatori

"A Giant Cat Holding a Churro" - 15. 14 milioane de telespectatori

"The Squat and the Hover" - 15.29.milioane de telespectatori

"Those Fancy Japanese Toilets" 13.90 milioane de telespectatori

"Thank You For The Intercourse" - 14.71 milioane de telespectatori

"Frodo's Headshots" - 14.77 milioane de telespectatori

"A Fishbowl Full of Glass Eyes" - 15.82 milioane de telespectatori

"What A Lovely Landing Strip" - 15.18 milioane de telespectatori

"One False Move, Zimbabwe!" 14.88 milioane de telespectatori

"Slowly and in a Circular Fashion"- 13.94 milioane de telespectatori

"A Possum on Chemo" - 13.09 milioane de telespectatori

The Duchess of Dull-in-Sack" - 13 milioane de telespectatori

"Sips, Sonnets and Sodomy" - 12.45 milioane de telespectatori

"Not In My Mouth!" - 13.33 milioane de telespectatori

"The War Against Gingivitis" 11.92 milioane de telespectatori

"Palmdale, Ech" - 11.47 milioane de telespectatori
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies