Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Veste trista pentru fanii Ninei Dobrev. Motivul pentru care actrita s-a despartit de iubitul ei  

In ciuda vacantelor romantice pe care le-au avut in ultima perioada si a postarilor de pe retelele de socializare, povestea de dragoste dintre Nina Dobrev si Austin Stowell pare ca s-a terminat.

Veste trista pentru fanii Ninei Dobrev. Motivul pentru care actrita s-a despartit de iubitul ei

Desi pareau mai indragostiti ca niciodata, cei doi au pus capat relatiei care a inceput in primavara anului trecut, motivul invocat avand legatura cu proiectele lor profesionale.

"A inceput sa le fie din ce in ce mai greu din cauza programelor agolmerate si foarte diferite. Au ramas amici", a declarat un apropiat pentru E! News, site-ul care a publicat in exclusivitate aceasta informatie.

Citeste articolul in intregime pe perfecte.roCele mai citite

Personajul interpretat de Paul Walker in franciza ”Furios si iute” ar putea reveni in aceasta serie cinematografica. Anuntul facut de fratele actorului
Personajul interpretat in franciza ”Furios si iute/ Fast and Furious” de actorul Paul Walker, decedat in 2013 in urma unui accident de automobil, ar putea reveni in continuarile prevazute pentru aceasta serie cinematografica, a dezvaluit Caleb Walker, unul dintre fratii starului american, citat de allocine.fr.
Citeste mai mult ►