marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Veste buna pentru fanii seriei Razboiul Stelelor. Darth Vader apare in noul film: "Rogue One: A Star Wars Story". VIDEO

Darth Vader si respiratia sa greoaie se vor intoarce pe marele ecran in decembrie, in viitorul lungmetraj "Rogue One: A Star Wars Story".

Veste buna pentru fanii seriei Razboiul Stelelor. Darth Vader apare in noul film: Rogue One: A Star Wars Story . VIDEO

Cateva acorduri din marsul imperial din primul clip, lansat in aprilie, lasa sa se intrevada speranta de a-l vedea din nou pe ecran pe fostul cavaler Jedi, devenit intruchiparea raului intr-o galaxie foarte indepartata.

 

In noul trailer, lansat in luna august, Vader poate fi vazut timp de o secunda, exact la sfarsitul clipului.

 

 

Darth Vader nu a mai fost vazut in viata de 10 ani, craniul sau fiind perceput pentru cateva momente in "Episode VII: The Force Awakens", aparut pe ecrane in decembrie 2015. Lansat in premiera joi seara in timpul programului olimpic al postului NBC, noul clip a fost primit cu bucurie de fanii Star Wars.

 

Acest 'spin-off', care va fi lansat pe 16 decembrie in SUA, o are in centrul atentiei pe o tanara certata cu legea, Jyn Erso (interpretata de actrita britanica Felicity Jones), care are legaturi atat cu Rebeliunea, cat si cu maleficul Imperiu.

 

 

Pentru a i se reduce pedeapsa, Jyn se va angaja intr-o misiune cruciala pentru Rebeliune: sa ancheteze asupra unei arme terifiante pe care o dezvolta Imperiul si sa o distruga.

 

Din punct de vedere cronologic, aceste aventuri au loc inainte de primul "Star Wars" din 1977. 'Rogue One: A star Wars Story' are un casting multicultural (Diego Luna, Riz Ahmed, Jiang Wen, Donnie Yen...) din care face parte si actorul laureat cu Oscar, Forest Whitaker.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies