marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vedete care au pornit de jos. Cine sunt celebritatile care stiu cum e sa fii sarac

Le vedem pe covorul rosu al evenimentelor mondene imbracate de marii designeri si aranjate de cei mai apreciati stilisti. Locuiesc in case de lux si investesc in bunuri la care noi nici nu visam. Nu toate vedetele au fost bogate de cand se stiu insa.

Vedete care au pornit de jos. Cine sunt celebritatile care stiu cum e sa fii sarac


Demi Moore

Actrita a crescut intr-un parc de rulote impreuna cu un tata abuziv. Cand nu a mai putut sa suporte conditiile precare de viata, a renuntat la liceu si s-a mutat la Hollywood, incercand sa devina un star recunoscut cel putin la nivel national. Actualmente, vedeta valoreaza peste 150 de milioane de dolari sie  cunoscuta in intreaga lume.

 

 


Selena Gomez

Selena Gomez a crescut doar cu mama ei, care a ramas insarcinata la 16 ani si a fost nevoita sa-si ia si cate trei job-uri deodata pentru a putea sa o creasca pe cea care este acum idolul a milioane de tineri din intreaga lume. De indata ce Selena a crescut si i-a cucerit pe cei de la Disney cu talentul ei, viata familiei s-a schimbat radical.

 



 

 

 

Leighton Meester

Chiar daca in serialul "Gossip Girl" a jucat rolul unei fete de bani gata din Upper East Side, in viata reala actrita a trecut printr-o multime de greutati. Leighton s-a nascut intr-o inchisoare, intrucat mama ei era condamnata pentru trafic de droguri in perioada in care astepta copilul. Constance aducea ilegal droguri din Jamaica in Statele Unite si a fost prinsa, motiv pentru care Leighton a avut o viata nu tocmai usoara.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies