Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Varul lui Dwayne Johnson este cascadorul oficial al actorului: cum arata si cat de bine seamana cei doi

De la debutul in anul 2002 si pana acum, cascadorul si dublura lui Dwayne Johnson este nimeni altul decat varul la fel de muncitor, dar mai putin cunoscut.

Varul lui Dwayne Johnson este cascadorul oficial al actorului: cum arata si cat de bine seamana cei doi

Tanoai Reed a aparut in peste 12 filme alaturi de Dwayne Johnson, legatura lor depasind gradul de rudenie si transformandu-se intr-un adevarat parteneriat de afaceri. Practic, acolo unde filmeaza Dwayne, apare si Tanoai.

Iar motivul este evident: cei doi au acelasi tip de silueta, seamana si ca trasaturi fizice si sunt nedespartiti pe orice platou de filmare. Tanoai ii tine locul starului in scenele pe care acesta nu poate sa le filmeze si, de cele mai multe ori, trece printr-o multime de pericole pentru ca secventele de actiune sa iasa perfect.

Pentru a se asigura ca proiectele au o finalitate ca la carte, varul lui Dwayne tine la randul lui regimul alimentar al actorului, face exercitii fizice intense si accepta orice schimbare de look pentru a se asemana cu starul.

Vezi imaginea pe perfecte.roCele mai citite

Independence Day II: Insurgence, cel mai asteptat film in cinematografele din Romania. Scenele spectaculoase care ii vor cuceri pe fani

Blockbusterul 'Independence Day II: Resurgence' este cea mai asteptata premiera a acestui sfarsit de saptamana. Regizorul Ronald Emmerich vrea sa repete cu acest sequel recordul de incasari pe care l-a obtinut cu prima parte cu ajutorul unei noi generatii de actori, in frunte cu Liam Hemsworth, care vor incearca sa compenseze absenta lui Will Smith, relateaza EFE.

Citeste mai mult ►