Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Varul lui Dwayne Johnson este cascadorul oficial al actorului: cum arata si cat de bine seamana cei doi

De la debutul in anul 2002 si pana acum, cascadorul si dublura lui Dwayne Johnson este nimeni altul decat varul la fel de muncitor, dar mai putin cunoscut.

Varul lui Dwayne Johnson este cascadorul oficial al actorului: cum arata si cat de bine seamana cei doi

Tanoai Reed a aparut in peste 12 filme alaturi de Dwayne Johnson, legatura lor depasind gradul de rudenie si transformandu-se intr-un adevarat parteneriat de afaceri. Practic, acolo unde filmeaza Dwayne, apare si Tanoai.

Iar motivul este evident: cei doi au acelasi tip de silueta, seamana si ca trasaturi fizice si sunt nedespartiti pe orice platou de filmare. Tanoai ii tine locul starului in scenele pe care acesta nu poate sa le filmeze si, de cele mai multe ori, trece printr-o multime de pericole pentru ca secventele de actiune sa iasa perfect.

Pentru a se asigura ca proiectele au o finalitate ca la carte, varul lui Dwayne tine la randul lui regimul alimentar al actorului, face exercitii fizice intense si accepta orice schimbare de look pentru a se asemana cu starul.

Vezi imaginea pe perfecte.roCele mai citite

42 de actori nedreptatiti de Academia Americana de Film: ce staruri uriase n-au primit niciodata Oscar pentru interpretare

Din galeria actorilor care nu s-au bucurat de aprecierea Academiei Americane de Film  cu un Oscar pentru interpretare fac parte nume grele, actori cu un talent impresionant care insa au fost trecuti cu vederea. Robert Redford, Charlie Chaplin, Cary Grant, Peter O'Toole, Edward Norton, Leonardo DiCapio sau Johnny Depp sunt printre cei mai iubiti si talentati actori care n-au primit niciodata Oscar pentru interpretare.

Citeste mai mult ►