Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Unul dintre cele mai tari cupluri de pe marile ecrane din ultimii ani se intoarce: Shailene Woodley si Theo James revin pe marile ecrane in ,,Allegiant”

Unul dintre cuplurile care au cucerit milioane de fani din lumea intreaga, Shailene Woodley si Theo James isi reiau rolurile de succes din seria ,,Divergent” si revin pe marile ecrane din 11 martie, in cinematografele din toata tara, cu ,,Allegiant”.
Cea de-a treia parte a seriei „Divergent”, actiunea „Allegiant” ii va provoca pe Tris (Shailene Woodley) si Four (Theo James) sa reziste intr-o noua lume, mult mai periculoasa decat tot ce stiau pana acum.

Unul dintre cele mai tari cupluri de pe marile ecrane din ultimii ani se intoarce: Shailene Woodley si Theo James revin pe marile ecrane in ,,Allegiant

,,Tris si Four au trecut prin foarte multe situatii impreuna, in care au luptat si au pierdut oameni la care tineau”, declara Theo James. ,,Sunt amandoi de aceeasi parere, ca trebuie sa existe mereu ceva mai bun decat ceea ce li se ofera, iar scopul lor este acela de a descoperi de fiecare data ceva nou. In plus, vor raspunsuri la intrebarile esentiale, care stau la baza cartilor si a filmelor din serie: Ce s-a intamplat cu planeta si de ce?”, a subliniat actorul care il interpreteaza pe Four.
In completarea declaratiilor partenerului sau din film, Shailene Woodley a concluzionat ca: ,,Respectul in forma lui cea mai pura si recunosterea proceselor pe care le traverseaza Tris si Four sunt elementele care definesc relatia lor”.

 


Dupa cutremuratoarea revelatie din „Insurgent”, Tris si Four sunt obligati sa evadeze dincolo de zidurile care inconjoara orasul Chicago. Pe langa pericolele necunoscute care ii asteapta, asta mai inseamna sa-si abandoneze pentru prima data prietenii si familia. Tot ce stiau devine irelevant in aceasta noua lume, iar cei doi trebuie sa aleaga in cine sa aiba incredere in momentul in care izbucneste un razboi care ameninta intreaga omenire. Pentru a supravietui, Tris va lua decizii aproape imposibile care ii vor testa curajul, sacrificiul si iubirea.


Cea mai recenta ecranizare a francizei de succes ,,Divergent”, care are la baza best seller-ul omonim semnat de Veronica Roth, va avea premiera in Romania pe 11 martie 2016, cu o saptamana inainte de lansarea  oficiala a filmului ,,Seria Divergent: Allegiant” in Statele Unite ale Americii. Un film distribuit de Freeman Entertainment.


 


Galerie foto