marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Unul dintre cele mai populare seriale de desene animate in Romania anilor '90 va fi adaptat pentru marele ecran de Leonardo DiCaprio si Paramount

Actorul Leonardo DiCaprio si studiourile Paramount isi vor uni fortele pentru a adapta pentru marile ecrane serialul de animatie 'Captain Planet and the Planeteers', difuzat la televiziune in anii '90, potrivit site-ului de specialitate The Hollywood Reporter, citat de EFE si preluat de Agerpres.
Unul dintre cele mai populare seriale de desene animate in Romania anilor 90 va fi adaptat pentru marele ecran de Leonardo DiCaprio si Paramount

Avand un pregnant mesaj ecologist, serialul de animatie 'Captain Planet and the Planeteers' (1990-1996) prezenta aventurile a cinci tineri echipati cu inele magice, avand capacitatea de a-l convoca pe super-eroul Captain Planet, pentru a infrange dusmanii si pericolele care ameninta mediul.


Compania Appian Way, a lui Leonardo DiCaprio, se va ocupa impreuna cu actorul Glen Powell ('Scream Queens') de adaptarea pentru marele ecran a serialului 'Captain Planet and the Planeteers'.


Paramount, care a cumparat drepturile serialului de animatie pentru a-l transpune pe marele ecran, este in negocieri cu Powell si scenaristul Jono Matt pentru a scrie scenariul filmului.



Surse apropiate proiectului au asigurat ca Powell si Matt vor sa plaseze povestea cu 100 de ani dupa aventurile din serialul de televiziune, prezentandu-l pe Captain Planet ca pe un erou care are el nevoie de ajutorul tinerilor, nu invers.


Cu filmul 'Captain Planet', se asteapta ca Leonardo DiCaprio sa adauge un nou capitol cunoscutei sale activitati de aparare a naturii si a mediului inconjurator.




Galerie foto


Modifică setările cookies