marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Unul dintre cele mai mari mistere din istoria televiziunii, dezvaluit: ce s-a intamplat de fapt cu Tony Soprano la finalul serialului "Clanul Soprano" 

Tony Soprano, personajul mafiot interpretat pe micul ecran de regretatul actor James Gandolfini, nu moare in ultimul episod al serialului "Clanul Soprano", care a fost difuzat in urma cu sapte ani, a dezvaluit creatorul acestui show de televiziune, David Chase.

Unul dintre cele mai mari mistere din istoria televiziunii, dezvaluit: ce s-a intamplat de fapt cu Tony Soprano la finalul serialului Clanul Soprano

 

La intrebarea "A murit Tony cu adevarat?", David Chase a raspuns laconic: "Nu, nu a murit". Creatorul serialului "Clanul Soprano" a facut aceasta dezvaluire intr-un interviu ce a aparut miercuri in revista onlineVox.Com.
 

 

Difuzat pe 10 iunie 2007, ultimul episod al acestui serial, devenit un clasic al genului, a ridicat multe semne de intrebare in legatura cu destinul personajului Tony Soprano. Tony Soprano, un ucigas fara scrupule, dar in acelasi timp tata afectuos si suflet chinuit, lua masa la restaurant alaturi de familia sa.

 

Unul dintre cei mai importanti antieroi din toate timpurile, Tony Soprano (James Gandolfini) a fost un cap de familie care a incercat sa echilibreze sarcinile sale familiale cu activitatile sale de mafiot. Moartea lui Gandolfini a intristat pe toata lumea, insa acesta va ramane intotdeuna in istoria cinematografica prin personajul sau unic si deosebit pe care l-a creat in Clanul Soprano, declarat serialul cu cel mai bun scenariu din toate timpurile.

 

 
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies