marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Unul dintre cele mai indragite cupluri de la Hollywood se destrama. Robert Pattinson nu mai are incredere in Kristen Stewart si vrea sa afle adevarul de la  Rupert Sanders

Scandalul amoros care a zguduit Hollywood-ul in aceasta saptamana continua. La cateva zile dupa ce a aflat ca iubita lui, Kristen Stweart l-a inselat cu un regizorul Rupert Sanders, Robert Pattinson a marturisit ca doreste sa aiba ”o discutie de la barbat la barbat” cu acesta.

Unul dintre cele mai indragite cupluri de la Hollywood se destrama. Robert Pattinson nu mai are incredere in Kristen Stewart si vrea sa afle adevarul de la Rupert Sanders

 

Kristen Stewart si regizorul Rupert Sanders si-au recunoscut aventura, cerandu-si amandoi scuze in doua comunicate de presa care le-au frant inimile fanilor ce o indrageau pe actrita de 22 de ani.

 

Numita de revista Forbes cea mai bina platita actrita din ultimul an, Kristen Stewart a primit critici dure si jigniri de la fani pe retelele sociale iar  presa a mers pana la a scrie ca lansarea ultimului film din seria Twilight - Saga Amurg: Zori de zi - Partea II ce va avea loc in aceasta toamna va avea de suferit.  Acest scandal  poate sa aiba un impact asupra cifrelor de box office pentru  - Saga Amurg: Zori de zi - Partea II  care intra in cinematografe in luna noiembrie.

 

 

La doar doua zile dupa aceste dezvaluiri, Kristen si-a cerut scuze pentru aceasta cadere si l-a implorat pe iubitul sau sa o ierte. “Aceasta indiscretie de moment a pus in pericol cel mai important lucru din viata mea, persoana pe care o iubesc si o respect cel mai mult, pe Rob. Il iubesc, il iubesc, imi pare atat de rau”, a declarat aceasta.

 

 

Robert Pattinson nu a luat nici o hotarare pana in acest moment cu privire la viitorul relatiei, ba mai mult, acesta a afirmat ca vrea sa discute cu Rupert Sanders ”ca de la barbat la barbat pentru a afla cu exactitate ce s-a intamplat intre cei doi”, a spus o sursa din anturajul actorului care a adaugat: ”Kristen i-a tradat deja increderea inselandu-l, asa ca nu poate fi sigur ca ea ii va spune adevarul despre ce s-a intamplat intre ea si Rupert. Rupert, pe de alta parte, are o sotie si o familie de salvat, asa ca Rob simte ca ar fi mai cinstit cu el”. De curand, Robert si-a facut bagajele si s-a mutat din casa din LA in care locuia impreuna cu iubita sa.

 

Aventura actritei americane cu Rupert Sanders, regizorul cu care a colaborat la filmul "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator/ Snow White and the Huntsman", a avut loc cu putin timp in urma, a precizat aceeasi sursa. O continuare a filmului - Snow White and the Huntsman 2 a fost anuntata pentru 2014, insa producatorii ar putea renunta fie la Rupert Sanders,  fie la Kristen Stewart in lumina acestui scandal.

 

Regizorul britanic Rupert Sanders este casatorit cu modelul Liberty Ross. Cuplul are doi copii - Skyla si Tennyson.

 

 

Kristen Stewart, in varsta de 22 de ani, si Robert Pattinson, in varsta de 26 de ani, au aparut impreuna, recent, la Comic-Con 2012 si pareau fericiti. Ei au facut si cateva glume cu aceasta ocazie, vorbindu-le jurnalistilor despre scenele de dragoste pe care le-au filmat pentru seria "Amurg/ Twilight".


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies