marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Una dintre cele mai iubite actrite romance, Tamara Buciuceanu-Botez a ridicat sala in picioare. Momentul emotionant al actritei care i-a facut pe toti romanii sa rada

La 82 de ani Tamara Buciuceanu Botez este de neoprit. Plina de forta, talent si devotament fata de publicul sau actrita continua sa joace pe scenele teatrelor din Bucuresti. De la Coana Chirita la Madam Isoscel asa cum o stiu generatii la rand, actrita a cucerit pe toata lumea si i-a facut pe multi sa rada cu replicile ei acide. Aseara venerabila actrita a oferit un moment emotionant la Gala Gopo unde a fost premiata pentru intreaga cariera.

 

Una dintre cele mai iubite actrite romance, Tamara Buciuceanu-Botez a ridicat sala in picioare. Momentul emotionant al actritei care i-a facut pe toti romanii sa rada

GALERIE FOTO: 60 DE IMAGINI DE LA GOPO 2012!


Tamara Buciuceanu-Botez a primit la  finalul galei Gopo care a fost transmisa luni seara in direct de Procinema, premiul pentru intreaga cariera, din mainile Irinei Petrescu. Actrita a fost la fel de savuroasa, bucurandu-se de aplauzele in picioare ale celor din sala.

"Tot respectul si toata stima celor care timp de 60 de ani m-au urmarit si au avut incredere in posibilitatile mele profesionale", a spus Tamara Buciuceanu, care a adaugat, fericita: "Multumesc lui Dumnezeu ca exist!" si "Fiti bineveniti si simtiti-va ca acasa!".


Actrita de 82 de ani a fost e ovationata de toata sala si aplaudata in picioare de cei prezenti. "Va multumesc, va multumesc, va multumesc" a strigat fericita doamna comediei romanesti care s-a bucurat inainte de a urca pe scena de un montaj cu cele mai frumoase imagini din filmele ei.


"Esti o pesoana de o rara generozitate, rara corectitudine si un profesionalism de la care tanara generatie are de invatat. Sa ne rugam ca Dumnezeu sa o tina cat mai mult in viata", a spus Irina Petrescu despre Tamara.


 

In 2012, una dintre cele mai iubite actrite romance revine pe marile ecrane, alaturi de cuplul-cult al comediei autohtone, Stela Popescu si Alexandru Arsinel, in filmul Toata lumea din familia noastra (r. Radu Jude, 2012) care se va lansa din 6 aprilie.

 


 


Modifică setările cookies