marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Un remake de 30 de milioane de dolari si cu actori necunoscuti e filmul fenomen al saptamanii in SUA

Remake-ul Footloose regizat de Craig Brewe, cu necunoscutii Kenny Wormald si Julianne Hough in rolurile principale si cu aparitii din partea starurilor Andie MacDowell si Dennis Quaid, s-a batut cot la cot cu Real Steel in fruntea box office-ului din SUA  weekend-ul trecut.

Un remake de 30 de milioane de dolari si cu actori necunoscuti e filmul fenomen al saptamanii in SUA

Productia de 30 de milioane de dolari a celor de la Paramount Studios despre un tanar indragostit de rock 'n' roll care ajunge intr-un oras unde dansul a fost interzis a avut incasari de 16.1 milioane de dolari la lansarea din acest weekend.

Pelicula Footloose , un remake dupa clasicul din 1984 cu Kevin Bacon, Lori Singer si John Lithgow, a primit recenzii mixte si potrivit sondajelor realizate de CinemaScore filmul a fost cotat cu A de o audienta in mare parte formata din femei.


Ren McCormack (Kenny Wormald), un tanar plin de viata de la oras, ajunge in mica localitate Beaumont din Tennessee. Eroul este nemultumit de viata culturala de aici, mai ales pentru ca autoritatile au interzis dansul si muzica rock. Dar Ren nu va intarzia sa-si faca niste prieteni la fel de nemultumiti ca si el de lipsa muzicii si impreuna vor avea ac de cojocul traditionalistilor din Beaumont...
 

Tinerii actori din distributie au impresionat cu miscarile lor si au sanse sa devina mult mai populari dupa acest film. Vezi aici galerie foto cu actorii din Footloose!


Real Steel, povestea de box hi-tech a lui Hugh Jackman a incasat 16.3 milioane de dolari in acest weekend si a ajuns la incasari globale totale de peste 100 de milioane de dolari in 2 saptamani.


Pe locul 3 si marea dezamagire in box office a fost filmul de groaza The Thing care a strans doar 8,8 milioane de dolari - un prequel al clasicului cu acelasi nume regizat de John Carpenter in 1982.

Pe locul 4 au fost George Clooney si Ryan Gosling a caror drama - The Ides of March  a avut  incasari in acest weekend de  7.5 milioane de dolari. Filmul urmareste povestea lui Stephen Myers (Ryan Gosling), secretar de presa in staff-ul unui nou candidat la presedintie, politicianul Mike Morris (George Clooney). In timpul campaniei electorale, tanarul se va indragosti de o stagiara (Evan Rachel Wood), dar in acelasi timp va descoperi ca lumea lipsita de scrupule a politicii ii va narui toate idealurile.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies