marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Un jurnalist a ametit, iar unor spectatori li s-a facut greata. Efectele speciale din "The Walk" sunt atat de bine facute, incat publicul are parte de experiente 3D deosebite

Pelicula "The Walk", realizata in format 3D, are efecte speciale atat de apropiate de realitate, incat unora li s-a facut rau atunci cand au privit scenele in care protagonistul merge pe sarma la inaltimi naucitoare.

Un jurnalist a ametit, iar unor spectatori li s-a facut greata. Efectele speciale din The Walk sunt atat de bine facute, incat publicul are parte de experiente 3D deosebite

Una dintre scenele ametitoare il prezinta pe cascadorul Philip Petit - interpretat de actorul Joseph Gordon Levitt - in timp ce merge pe o sarma intre varfurile celor doua turnuri gemene din New York.

 

Cascadorul Petit a uluit o lume intreaga cu acest act nebunesc, in 1974. Cascadoria a fost imortalizata insa doar in fotografii, asa ca regizorul a decis sa o reproduca intr-un film. A vrut sa arate publicului care sunt emotiile si temerile unui cascador, dar si cum e sa vezi lumea de la o inaltime naucitoare.

 

Robert Zemeckis, regizor: "Am vrut sa le provoc celor din public ameteli."

 

 

Si printre primii care au ... ametit s-a numarat un jurnalist, care a si recunoscut asta, in cadrul unei confernte de presa: "Mi-e groaza de inaltimi si cu greu mi-am infranat dorinta de a parasi sala."

 

Conform Stirile ProTV, altii nu au rezistat si au abandonat sala de cinema, fortati de ameteala si o stare de greata. Si-au spus apoi povestea pe Twitter si i-au avertizat pe cei care sufera de vertij sa evite pelicula. Ce-i drept, urmarind scenele din film pare greu de crezut ca actorul principal se afla la doar trei metri si jumatate deasupra solului.

 

 

Joseph Gordon Levitt, actor: "Au construit un platou minunat cu cele doua etaje de sus ale cladirilor si l-au inconjurat de verde."

 

Ecranul verde le... permite apoi efectelor speciale sa "intre in scena".

 

Pelicula "The Walk" ajunge si in cinematografele de la noi din tara in 9 octombrie.

 

Watch the official extended IMAX trailer now, and get your tickets for September 30. #TheWalkMovie http://sonypictur.es/TheWalkTix

Posted by The Walk on Monday, September 21, 2015

Galerie foto


Modifică setările cookies