marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Un filmulet de teasing pentru premiera filmului "Bad Teacher" a facut peste 1 milion de vizualizari pe internet. Vezi VIDEO

"Bad Teacher" este filmul care ii aduce impreuna  pe marile ecrane  pe cei doi fosti iubiti, Cameron Diaz si Justin Timberlake. Dupa cum va puteti da seama, blonda va juca rolul unei profesoare nu tocmai cuminte.

Un filmulet de teasing pentru premiera filmului Bad Teacher a facut peste 1 milion de vizualizari pe internet. Vezi VIDEO

Pentru ca vineri are loc premiera in SUA a filmului, pe Internet a fost lansat un filmulet de teasing cu unele dintre cele mai simpatice scene din film. Din distributie mai fac parte Jason Segel  si Justin Timberlake.  Atat trailerul oficial, cat si filmuletul de teasing au strans peste un milion de vizualizari fiecare. Poate si pentru ca actrita are niste scene extrem de sexy. Desi l-a inceput nu a fost incantata de personaj, Diaz a recunoscut ca pana la final, si-a dorit foare mult sa o joace pe Elizabeth.


Sub titlul "Profa rea, dar buuna", comedia va intra in cinematografele din Romania incepand cu luna iulie.

 

Sinopsis: Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) este o profesoara atipica: complet lipsita de vocatie, sarcastica, ironica si fara rabdare, aceasta incearca sa-si stranga toate economiile pentru a face o interventie chirurgicala de marire a bustului. Frumoasa profesoara crede ca numai asa poate atrage atentia unui barbat bogat, care sa ii poata oferi un trai luxos si fara griji.

Dupa ce este parasita de iubit, Elizabeth, care fumeaza marijuana, consuma alcool si nu este tocmai exemplul perfect pentru tinerii elevi, pune la cale un plan pentru a-l cuceri pe tanarul suplinitor Scott Delacorte (Justin Timberlake), mostenitorul unei companii de succes ce are ca activitate fabricarea de ceasuri. Numai ca Scott se intalneste cu Amy Squirrel (Lucy Punch), profesoara-model a scolii, iar planul pus la cale de Elizabeth incepe sa aibe consecinte grave asupra ei si colegilor sai.

In acelasi timp, Russell Gettis (Jason Segel), un profesor de sport destul de cinic, pune ochii pe ea si incepe sa ii faca avansuri.

Prinsa intre atatea incurcaturi, oare ce se va alege de planul lui Elizabeth?


Filmuletul de teasing:
 


 

Trailerul oficial:

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies