marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Un actor din seria Star Wars, arestat, dupa o cursa de urmarire ca-n filme. Ce a patit pustiul din Amenintarea Fantomei

Jake Lloyd, actor care a jucat varianta din copilarie a personajului Anakin Skywalker in “Razboiul Stelelor: Amenintarea fantomei", a fost arestat, informeaza cei de la Variety.

Un actor din seria Star Wars, arestat, dupa o cursa de urmarire ca-n filme. Ce a patit pustiul din Amenintarea Fantomei

Jake Lloyd a fost protagonistul unei spectaculoase curse de urmarire cu politia locala ca-n filme, dupa ce acestia au incercat sa-l prinda pentru ca depasise limita legala de viteza.

Urmarirea a inceput intr-un stat si s-a terminat in altul, dupa ce cursa a durat cativa kilometri si s-a terminat atunci cand Lloyd a pierdut controlul vehiculului si a intrat cu masina in copaci.

Actorul de 26 de ani a fost arestat pentru conducere neglijenta, conducere fara permis valabil si opunere la solicitarile politistilor. Acesta ramane in custodia politiei, pe moment.

 


Jake Lloyd a fost unul dintre pustii minune de la Hollywood in anii '90. A aparut alaturi de Arnold Schwarzenegger in comedia "Jingle All The Way", dar marea lovitura a dat-o dupa ce a jucat varianta in copilarie a personajului Anakin Skywalker. Insa, acesta a declarat in repetate randuri ca acest film i-a facut viata un calvar si celebritatea i-a distrus copilaria. Lloyd avea doar 10 ani cand a aparut in prequel-ul seriei originale, "Star Wars: The Phantom Menace" (1999).

Ultimul rol l-a avut in filmul "Madison", din 2005, in care a jucat alaturi de Jim Caviezel. In urma cu cativa ani, cadn a facut dezvaluirile despre cat de mult regreta faptul ca ajucat in seria Star Wars, acesta a anuntat si ca nu mai vrea sa joace in nicio productie TV sau filme de lungmetraj.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies