marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ultimele stiri: Brad si Angelina se casatoresc, Lea Michele si Cory Monteith afara din serialul Glee

www.procinema.ro iti aduce cele mai tari stiri din lumea filmului in 5 minute!

Brad Pitt si Angelina Jolie sunt pregatiti sa se casatoreasca.

Dupa sase ani impreuna si sase copii, cel mai fermecator cuplu de la Hollywood se pregateste de o nunta intima, undeva in sudul Frantei.Ceremonia probabil va fi foarte diferita de nunta de aproape un milion de dolari pe care Brad Pitt a avut-o cand s-a casatorit in 2000 cu Jennifer Aniston, potrivit Daily Mail. Potrivit revistei US Weekly, ceremonia ar putea avea loc la intr-un castel renovat recent, Miravel - Correns, Franta, care are propria capela, veche din secolul XVI.

Zvonuri lansate anterior sustineau ca celebrul cuplu se va casatori in India, insulele Seychelle sau New Orleans, tote dovedindu-se pana la urma false.

Teroare la cote inalte cu Godzilla reloaded.

David S. Goyer, scenaristul ultimelor trei filme Batman, regizate de Christpher Nolan, si al viitorului Superman va reface filmul Godzilla .Varianta lui Roland Emmerich din 1998 a avut incasari mondiale de 370 de milioane de dolari. Filmul va fi regizat de Gareth Edwards si produs de Legendary Pictures.

Alexander Sarsgard devine viking

Starul din serialul True Blood se va transforma din vampir in viking in productia THE VANGUARD. Filmul spune povestea a doi frati vikingi care se imbarca intr-o calatorie spre Europa dupa ce au fost izgoniti din America de Nord. Warner Bros. Pictures va produce pelicula.

Lea Michele, Cory Monteith si Chris Colfer vor parasi serialul Glee

Cei 3 actori nu se vor mai intoarce pentru sezonul 4  al unui dintre cele mai populare showuri din SUA. Personajele lor Rachel, Finn si Kurt vor absolvi McKinley High si vor parasi showul. Difuzat de postul Fox, serialul in care un profesor de spaniola preia conducerea corului dintr-un liceu american, abandonat de predecesorul sau a primit 19 nominalizari anul trecut la premiile Emmy si a castigat Globul de Aur pentru cea mai buna comedie.

Demi Moore si Ashton Kutcher vor sa adopte o fetita din India

Campania impotriva traficului de persoane pe care Demi Moore si Ashton Kutcher au sustinut-o in India pare a fi lasat o impresie puternica vedetei din “Al saptea semn”, Filmul de 10 difuzat de Pro Cinema pe 26 iulie.
Apropiati ai cuplului au declarat pentru National Enquirer ca Demi, 48 de ani si iubitul ei in virsta de 33 de ani, ar vrea “sa-i ofere un camin unei fetite din India”.

Campania care urmarea sa traga un semnal de alarma asupra sclaviei sexuale a inclus si un documentar pentru CNN. Marturiile fetitelor dintre care unele nu aveau mai mult de 10 ani au devastat-o pe Demi, mama a trei fete, la rindul ei.

Totul despre “Masini 2”, un film de 200 de milioane de dolari, la “Lumea Pro Cinema”

Megasuccesul din 2006, filmul de animatie “Masini”, de doua ori nominalizat la premiul Oscar, se intoarce cu o continuare. In editia din 17 iulie a emisiunii “Lumea Pro Cinema”difuzata de la ora 12:30, telespectatorii vor putea afla detalii despre acest film cu un buget impresionant – 200 de milioane de dolari.

Larry The Cable Guy, Owen Wilson, Michael Caine, Emily Mortimer si John Turturro sint vocile personajelor din “Masini 2”. Owen Wilson, actorul care este vocea simpaticului Lightning McQueen, povesteste in interviul care va putea fi urmarit la “Lumea Pro Cinema” ca reactiile au venit mai mult de la parinti si nu de la copiii care au vazut primul film.In distributia filmului care va avea premiera in Romania pe 8 august, apar si alte voci celebre: Michael Keaton si Michel Caine.


Modifică setările cookies