marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Two and a Half Men a fost anulat. Cand va fi difuzat ultimul episod din serialul care l-a transformat in star pe Charlie Sheen

Dupa o serie de speculatii legate de viitorul serialul Two and a Half Men, oficialii CBS au anuntat ca sitcom-ul se va incheia odata cu finalul sezonului 12.

Two and a Half Men a fost anulat. Cand va fi difuzat ultimul episod din serialul care l-a transformat in star pe Charlie Sheen


Ultimul episod al sezonului 11 va fi difuzat la sfarsitul acestei saptamani, urmand ca fanii lui Jon Cryer si Ashton Kutcher sa astepte finalul povestii unuia dintre cele mai de succes seriale din ultima perioada.


"Am facut foarte bine anul trecut cand am anuntat finalul show-ului How I Met Your Mother. Chuck Lorre va crea un final de sezon impresionant. Este foarte incantat de acest lucru, are niste idei minunate si va pregati cateva surprize", a declarat Nina Tassler, oficial CBS.



Two and a Half Men este unul dintre cele mai scumpe seriale, Ashton Kutcher castigand 700.000 de dolari pe episod, in timp ce Jon Cryer primeste 620.000 de dolari pentru 30 de minute.


In sezonul 11, show-ul Tv a avut o audienta medie de 9,1 milioane de telespectatori, o scadere semnificativa fiind observata dupa sezonul 8, atunci cand Charlie Sheen a fost dat afara dupa o serie de controverse cu Lorre. Nici campania realizata de Angus T.Jones in care telespectatorii erau indemnati sa nu se mai uite la serial nu a ajutat foarte mult.


Serialul Two and a Half Men a devenit celebru datorita lui Chalie Sheen, insa actorul a fost dat afara la finalul sezonului 8. Dupa plecarea cu scandal a actorului din serial, producatorii l-au adus pe Ashton Kutcher drept noua vedeta a show-ului. Desi pe multi fani aceasta decizie i-a dezamagit  sitcomul continua sa fie printre cele mai populare seriale din America, iar cariera lui Ashton Kutcher este in plina ascensiune. Starul s-a clasat pe prima pozitie in topul celor mai bine platiti actori de pe TV in sezonele 2011-2012, respectiv 2012-2013.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies