marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tu te-ai marita cu un ucigas in serie pentru 36 milioane de dolari? VEZI noul trailer Lucky!

Comedia neagra “Lucky” tocmai si-a lansat un nou trailer si promite portii savuroase de ras insa si o doza serioasa de mister: combinatia ideala!

Tu te-ai marita cu un ucigas in serie pentru 36 milioane de dolari? VEZI noul trailer Lucky!

Dupa ce Ben, un tip complet neatractiv si cam fraier, castiga 36 de milioane de dolari la loterie viata i se schimba instant! Lucy, fata pe care o iubea in secret de mult timp dar care nu ii dadea nici o atentie il ia de barbat! Chiar daca gestul sau e datorat sumei fantastice de bani pe care Ben a castigat-o de curand, in timp incep asa apara si sentimente.

 

Deja pare ca lucrurile merg spre bine, insa asta ar insemna ca filmul sa se termine dupa 20 de minute. Asa ca la scurt timp dupa ce au spus “da”, Lucy descopera ca sotul ei este un criminal in serie care ucide doar femei ce ii seamana!

 

Din distributia peliculei vor face parte actori precum Colin Hanks, Jeffrey Tambor, Mimi Rogers sau Ari Graynor, iar regia va fi sub amprenta lui Gilbert Cates. Productia va ajunge in cinematografele americane in cateva saptamani, pe 15 iulie!

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies