marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trecutul tumultos al lui Amber Heard: sotia lui Johnny Depp si-ar fi abuzat fosta partenera, in urma cu 7 ani

Amber Heard ar fi fost arestata in 2009 pentru violenta conjugala impotriva fostei sale partenere, Tasys Van Ree, scrie site-ul TMZ in contextul divortului dintre actrita si binecunoscutul Johnny Depp

Trecutul tumultos al lui Amber Heard: sotia lui Johnny Depp si-ar fi abuzat fosta partenera, in urma cu 7 ani

Potrivit unor documente ale Curtii, obtinute de site, Heard si Van Ree s-au certat in 14 septembrie 2009 pe aeroportul international Tacoma din Seattle. Actrita ar fi lovit-o peste mana pe Van Ree, ceea ce a atras arestarea ei pentru violenta domestica, relateaza miercuri huffingtonpost.fr.

Amber Heard s-a prezentat a doua zi in fata justitiei, insa procurorul a refuzat sa dea curs dosarului, iar judecatorul a informat-o ca procurorii vor reexamina cazul intr-un termen de prescriere de doi ani daca vor decide sa reia procedura.

Informatia despre vechea arestare a lui Amber Heard apare la cateva saptamani dupa ce actrita de 30 de ani a depus cerere de divort pentru diferente ireconciliabile. Ea a obtinut recent un ordin de restrictie impotriva lui Johnny Depp, dupa ce l-a acuzat de violenta conjugala. Cu doua zile inainte de depunerea cererii, actorul ar fi lovit-o peste fata cu un telefon mobil, ar fi tras-o de par si agresat-o verbal, conform documentelor juridice obtinute de Los Angeles Times si revista People.


"Pe parcursul intregii noastre relatii, Johnny Depp a fost agresiv cu mine, verbal si fizic", a spus Amber Heard intr-o declaratie data sub juramant. "Este uneori paranoic, iar temperamentul lui ma ingrozeste cateodata", a adaugat actrita, care a prezentat si probe fotografice pentru a-si sustine afirmatiile.
 

Sursa: Agerpres


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies