marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Transformers: Exterminarea", filmul cu cele mai mari incasari la nivel mondial in 2014

Filmul "Transformers: Exterminarea/ Transformers: Age of Extinction" este pelicula cu cele mai mari incasari la nivel mondial in 2014, respectiv 1,08 miliarde de dolari obtinuti din vanzarea de bilete.

Transformers: Exterminarea , filmul cu cele mai mari incasari la nivel mondial in 2014

Filmul SF "Transformers: Exterminarea/ Transformers: Age of Extinction" a obtinut cele mai mari incasari la nivel mondial gratie, in cea mai mare parte, succesului inregistrat de aceasta productie in China, potrivit theguardian.co.uk.

 

Cel de-al patrulea film al francizei "Transformers" a obtinut 1,087 miliarde de dolari din incasari, cu peste 300 de milioane de dolari obtinuti din vanzarea de bilete in China, unde filmul a devenit, in luna iulie 2014, pelicula cu cele mai mari incasari din istorie, depasind "Avatar". "Transformers: Exterminarea" a fost filmat in Hong Kong si a beneficiat si de prezenta unor actori chinezi, precum Li Bingbing, ceea ce a dus la o crestere a interesului publicului chinez pentru aceasta productie.

 

Locul al doilea in box office-ul mondial a revenit peliculei cu supereroi "Gardienii Galaxiei/ Guardians of the Galaxy", care a inregistrat incasari de 772 de milioane de dolari.

 

Productia Disney "Maleficent", cu Angelina Jolie in rolul principal, a obtinut 757 de milioane de dolari la nivel mondial, clasandu-se pe locul al treilea.

 

Locul al patrulea a revenit filmului "X-Men: Viitorul este trecut/ X-Men: Days of Future Past", produs de 20th Century Fox, cu 746 de milioane de dolari incasati in cinematografele din toata lumea, urmat, pe locul al cincilea, de productia "Capitanul America: Razboinicul iernii/ Captain America: The Winter Soldier", cu 714 milioane de dolari.

 

Pe locul al saselea s-a clasat filmul "Uimitorul Om-Paianjen 2/ The Amazing Spider-Man 2", cu 709 milioane de dolari, iar locul al saptelea a revenit peliculei "Planeta Maimutelor: Revolutie/ Dawn of the Planet of the Apes", cu incasari de 708,3 milioane de dolari.

 

Cel de-al treilea film din seria "Jocurile Foamei", avand-o ca protagonista pe Jennifer Lawrence, s-a clasat pe locul al optulea. "Jocurile foamei: Revolta - Partea I/ The Hunger Games: Mockingjay Part 1" a obtinut 641 de milioane de dolari din incasari in 2014, in conditiile in care a fost lansat in luna noiembrie.

 

Pelicula SF " Interstellar: Calatorind prin Univers", realizata de Christopher Nolan, a obtinut 636,2 milioane de dolari, clasandu-se pe locul al noualea in box office-ul mondial pe anul 2014.

 

Animatia "Cum sa iti dresezi dragonul 2/ How to Train Your Dragon 2" incheie topul zece al filmelor cu cele mai mari incasari in 2014, cu 618,9 milioane de dolari obtinuti din vanzarea de bilete.

 

Sursa: Mediafax


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies