marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformers 5 este in lucru si va fi un prequel: cum se va schimba franciza cu roboti. Se intoarce Michael Bay?

Cei de la Paramount Pictures au anuntat ca au adunat echipa de scenaristi cu care vor sa extinda universul cinematografic Transformers, conform Collider.

Transformers 5 este in lucru si va fi un prequel: cum se va schimba franciza cu roboti. Se intoarce Michael Bay?

Dupa ce Transformers 4 a avut un succes urias, de 1.1 miliarde de dolari, Paramount vrea sa continue franciza si l-a adus pe scenaristul Akiva Goldsman, premiat cu Oscar pentru "A Beautiful Mind", sa lucreze impreuna cu o intreaga echipa de alti scenaristi pentru a lucra la viitoare idei pentru a continua franciza.

 

 

Astfel, echipa de scenaristi lucreaza in primul rand la "Transformers One", al cincilea film din serie, descris ca fiind "mai mult sau mai putin o poveste care sa arate originile si care va avea loc pe Cybertron".

Andrew Barrer si Gabriel Ferrari sunt cei doi scenaristi care vor lucra la acest film dupa ce cei de la Universal au fost impresionati de munca reusita la Ant-Man, care au fost chemati sa finiseze varianta finala a scirptului, dupa plecare regizorului Edgar Wright. Desi nu apare pe generic si nu sunt mentionati in filmul celor de la Marvel, cei de la Paramount au fost placut impresionati de realizari si au decis sa ii aduca in echipa lor, conform celor de la Collider.

 


 


Cei de la Universal nu sunt inca decisi ce directie vor urma si ce se intampla in viitoarele filme. Din primele discutii, aparent, urmatorul film, Transformers One ar putea fi un film animat. Dar Andrew Barrer si Gabriel Ferrari au fost angajati tocmai pentru a gasi cel mai bun story ca "Transformers One" sa fie un live-action. In echipa de scenaristi mai sunt Robert Kirkman, creatorul The Walking Dead, Zak Penn (The Incredible Hulk), Jeff Pinkner (The Amazing Spider-Man 2).


Producatorii intentioneaza ca Transformers 5 sa fie gata la timp, atunci cand regizorul Michael Bay termina urmatorul sau film, "13 Hours" si s-ar putea ocupa de Transofmers 5. Insa aceasta informatie nu a fost confirmata.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies