marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformarea impresionanta a Melissei McCarthy: actrita a slabit 20 de kg. Cum arata acum 

Actrita Melissa McCarthy a reusit o schimbare impresionanta. Actrita de comedie, cunoscuta din filme ca "Bridesmaids" sau "The Heat" a slabit destul de mult si le inchide gura celor care au criticat-o pentru silueta ei.

Transformarea impresionanta a Melissei McCarthy: actrita a slabit 20 de kg. Cum arata acum

In ultimele luni, Melissa McCarthy a slabit peste 20 de kg, schimbarea fiind una evidenta. Imbracata lejer, intr-o pereche de pantaloni negri, o bluza de aceeasi culoare si o jacheta cu imprimeu, vedeta a zambit in continuu, dovada ca noul stil de viata i se potriveste de minune.
 

 

 

 

"Am slabit peste 20 de kg datorita unei diete bogata in proteine si a absentei carbohidratilor, dar si cu ajutorul familiei", a declarat actrita. "Melissa stie ca fanii o iubesc asa cum este, deci nu este obsedata de diete. Doar isi doreste sa se simta bine. A realizat ca va avea probleme mari de sanatate si isi doreste sa reprezinte un bun exemplu pentru copii", a explicat o sursa pentru Star.

 


McCarthy a mai fost pusa la zid in trecut de catre cei din industrie si critici. Chiar cand s-a lansat comedia "Identity Thief", criticul Rex Reed a facut comentarii rautacioase despre greutatea actritei Melissa McCarthy, numind-o un "hipopotam" si "grasa cat un tractor". Comentariul rautacios a fost pus la zid de catre cititori care i-au cerut demisia, dar si de cei de la Hollywood: "Pentru glumele pe care acest individ le-a facut, bune de curtea scolii, il invit respectuos sa se duca naibii" a scris scenaristul Paul Feig pe Twitter. Anul acesta, actrita a dezvaluit ca nici un designer de moda nu a vrut sa ii faca rochia pentru ceremonia de la Premiile Oscar.

 

 

 



Melissa McCarthy
este casatorita cu actorul Ben Falcone din 2005, acestia avand impreuna doua fete, pe Georgette (patru ani) si pe Vivian (sapte ani).

 

Vezi mai multe imagini pe perfecte.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies