marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformare spectaculoasa: cum arata solistul Marilyn Manson in serialul Sons of Anarchy

Celebrul rocker si-a uimit fanii si a ales sa joace cateva episoade in cunoscutul serial american "Sons of Anarchy", care a ajuns la sezonul final. Cantaretul a renuntat la imaginea sa de gotica de star rock pentru a juca rolul unui puscarias.

Transformare spectaculoasa: cum arata solistul Marilyn Manson in serialul Sons of Anarchy


Cel de-al saptelea sezon al acestui serial produs de FX va fi totodata si ultimul. Marlyn Manson interpreteaza rolul Ron Tully, un rasist incarcerat care lupta pentru suprematia albilor, informeaza variety.com.


"«Sons of Anarchy» (SOA) a jucat un rol foarte important atat in viata mea, cat si in viata tatalui meu", a spus rockerul american. "Sunt motivat sa il vad sa fie mandru de mine, implicandu-ma in acest serial, despre care lumea isi va aminti, probabil, ca despre cel mai bun «cinema de televiziune». In definitiv, SOA vorbeste despre relatii. Acum, tot ce imi mai trebuie este o motocicleta", a adaugat muzicianul.

 

 

 

Marilyn Manson a jucat in anii trecuti in seriale precum "Californication" si "Eastbound and Down", iar in 2013 a asigurat vocea unui personaj din serialul "Once Upon a Time". "Sons of Anarchy" este un serial de televiziune american creat de Kurt Sutter, care prezinta vietile membrilor unui club de infractori motociclisti din Charming, un oras fictiv din California. Ultimul sezon al acestui serial va debuta pe postul FX in septembrie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies