marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformare incredibila pentru Macaulay Culkin. Acuzat ca este dependent de droguri, actorul a demonstrat ca este mai sanatos ca niciodata

Viata lui Macaulay Culkin din ultimele saptamani s-a transformat intr-un adevarat cosmar. Acuzat ca este dependent de heroina si ca mai are de trait doar sase luni, actorul de 31 de ani s-a straduit din rasputeri sa demonstreze ca nu are nimic, iar toate speculatiile sunt false.

Transformare incredibila pentru Macaulay Culkin. Acuzat ca este dependent de droguri, actorul a demonstrat ca este mai sanatos ca niciodata

Iar cu ultima iesire in oras se pare ca i-a si reusit. Actorul care a devenit celebrul dupa seria Home Alone si care acum lucreaza ca DJ, a uimit cu aparitia din acest weekend pe strazile din New York.

 

Imbracat cu o pereche de blugi si o camasa multicolora, in dungi, cu o pereche de ochelari si casti in urechi, Macaulay Culkin parea mai sanatos ca niciodata. Cu un aspect ingrijit, barbierit, vedeta a aratat total schimbata fata de imaginile surprinse de paparazzi acum cateva saptamani, cand a fost vazut distrus, slabit, sprijinindu-se de garduri pentru a vomita.


FOTO: Vezi AICI imaginile cu Macaulay Culkin pe strazile din New York

La inceputul lunii august, revista americana The National Enquirer a publicat un articol potrivit caruia Culkin a fost vazut achizitionandu-si diverse substante interzise, iar surse din anturajul acestuia au explicat ca Macaulay arata din ce in ce mai rau. "Cheltuieste si cate 6000 de dolari pe luna pe heroina si alte medicamente periculoase. Si-a transformat apartamentul din Manhattan intr-un spatiu privat in care consuma droguri. Petrece foarte multe ore acolo singur. Este dependent de heroina. Va fi mort in cateva luni daca cineva nu-l opreste", a declarat un apropiat, potrivit enquirer.com.

 

La o zi dupa aparitia acestor informatii, reprezentantii lui Macaulay Culkin au afirmat ca articolul prezinta date ”fale si insultatoare”. Suspiciunile legate de acest subiect au fost alimentate si de tatal actorului, Kit Culkin. Desi nu au relatie foarte apropiata, acesta nu a ramas indiferent la articolele si pozele aparute in presa. Chiar daca nu era convins ca starea de sanatate a fiului sau este atat de grava, acesta a fost sigur ca Macaulay are probleme. 

 

 

“Cand am vazut fotografiile m-am gandit: Nu e bine deloc. Ori e pe moarte din cauza unei boli, ori din cauza drogurilor”, a declarat tatalui lui Macaulay Culkin, potrivit The Sun.

 

Macaulay Culkin a devenit cel mai celebru actor-copil din anii '90, o supervedeta platita cu milioane de dolari pentru filmele sale. Culkin a devenit la 11 ani cel mai tanar actor din istorie nominalizat la Globurile de Aur. Actorul a avut insa numeroase probleme in anii care au urmat, avand chiar un proces cu proprii parinti, cu privire la banii castigati de pe urma filmelor in care a jucat.

Citeste si:

Andra a uimit din nou la preselectiile de la Romanii au talent cu un decolteu generos. Imaginile pe care nu le vei VEDEA la TV

- Fotografia care te va lasa FARA CUVINTE. Crezi ca ghicesti cine este vedeta "salbatic de sexy" care a impresionat cu acest corp

Vedeta din Romania pe care toti barbatii visau sa o vada asa. Uite cum a fost surprinsa


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies