marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformare incredibila pentru Angus T Jones. Putini l-au recunoscut cand l-au vazut asa

Angus T Jones a devenit celebru la o varsta frageda datorita rolului din serialul Two and a Half Men, iar in urma cu doi ani a revenit in atentia publicului dupa o serie de declaratii controversate.

Transformare incredibila pentru Angus T Jones. Putini l-au recunoscut cand l-au vazut asa

In ultimii ani, actorul care acum are 22 de ani a facut cateva marturisiri incendiare legate de show-ul care a facut senzatie la nivel international pentru o lunga perioada de timp.

In 2012, tanarul de 19 ani a socat pe toata lumea cu un mesaj intregistrat si postat pe Youtube. Intr-un testimonial video religios, Angus T.Jones a facut o declaratie neasteptata, rugandu-i pe fanii Two and a half men sa nu se mai uite la serial. "Daca te uiti la Two and a Half Men, te rog opreste-te! Fac parte din acest show si nu mai vreau asta. Te rog nu-l mai urmari si nu iti mai umple capul cu prostii", a fost declaratia care a surprins pe toata lumea.

 

Tanarul a continuat pe aceeasi linie si in interviul pe care l-a acordat pentru Houston's KHOU. "Am fost un ipocrit platit pentru ca nu eram de acord cu nimic din ce faceam si totusi o faceam in continuare" a spus acesta.

Angus T Jones
a renuntat la celebritate in favorea unei vieti normale, iar acum este student la Universitatea din Colorado, iar la cea mai recenta aparitie in public a surprins pe toata lumea cu infatisarea sa.

Cu parul lung, nebarbierit si imbracat in haine casual, cu ochelari la ochi, infatisarea lui Angus este total diferita fata de cea de acum cativa ani.

Vezi imaginile pe perfecte.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies