marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformare-fulger pentru Chris Hemsworth. Dupa ce a slabit 15kg pentru un rol, starul a inceput din nou sa faca muschi

Este considerat unul dintre cei mai sexy barbati ai lumii, iar corpul lui plin de muschi trezeste invidie in randul domnilor care lucreaza intens la sala de sport. Chris Hemsworth surprinde constant cu aparitiile lui.

Transformare-fulger pentru Chris Hemsworth. Dupa ce a slabit 15kg pentru un rol, starul a inceput din nou sa faca muschi

Poate ca de aceea, in urma cu numai cateva saptamani, internautii au ramas socati sa vada o imagine in care actorul aparea cu 15kg mai slab, fara patratelele de pe abdomen si fara bicepsii si tricepsii care le lasa pe doamne cu gura cascata.

Pentru rolul din "In The Heart Of The Sea", starul australian a fost nevoit sa tina un regim drastic si sa slabeasca foarte mult, ajungand sa consume un cumul de 500-600 calorii pe zi. Intr-un interviu acordat pentru Entertainment Tonight, Chris Hemsworth a declarat chiar despre aceasta experienta: "Am petrecut mai mult timp gandindu-ma la mancare decat la orice altceva."

Mai nou insa, actorul a revenit la obiceiurile alimentare vechi si s-a transformat in Thor, personajul de filme de actiune Marvel care l-a ajutat sa dobandeasca faima mondiala. Chris va incepe filmarile pentru cea de-a treia pelicula care il are in centrul actiune pe zeul nordic si trebuie sa fie in forma maxima.

Intr-o poza publicata recent pe Instagram, fanii au observat imediat imbunatatirea din aspectul lui fizic si i-au laudat bratele imense.  

Vezi imaginea pe perfecte.ro



Modifică setările cookies