marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformare de look impresionanta pentru Nina Dobrev: cum va arata indragita actrita intr-un episod special din "The Originals"

Nina Dobrev va avea o aparitie speciala intr-un episod din serialul "The Originals", show inspirat de "The Vampire Diaries". Pentru acest episod, actrita s-a pregatit si are o transformare de look cu totul deosebita.

Transformare de look impresionanta pentru Nina Dobrev: cum va arata indragita actrita intr-un episod special din The Originals

Fanii actritei nu au mai vazut-o asa niciodata pe Nina Dobrev. Cei de la Entertainment Weekly au publicat imagini cu Nina Dobrev din episodul special din "The Originals" in care o sa joace.

 

 

Vedeta a trecut printr-o transformare de look impresionanta: ea o va juca pe Tatia, o femeie de care se indragostesc Klaus (Joseph Morgan) dar si Elijah (Daniel Gillies). "Vom spune o poveste de dragoste care o sa ii faca pe fani sa ii inteleaga destinul, ce i s-a intamplat si relatia pe care o are ea cu fratii ei. O sa fie emotionant si tragic.".
 

 

Cu parul coafat diferit, ondulat, Nina arata altfel fata de imaginea cu care si-a obisnuit fanii.

 

 

 

 

 

 

Episodul in care joaca Nina Dobrev va fi difuzat in SUA pe 3 noiembrie.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies