marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformarile care au speriat lumea filmului: ce actori au ajuns de nerecunoscut pentru un rol

S-au transformat atat de mult incat aproape ca au fost imposibil de recunoscut. Fie ca s-au infometat, si-au sacrificat frumusetea, s-au ingrasat, ori si-au fortat corpurile la schimbari extreme, actorii din lista de mai jos au fost plasati de FOX News in topul celor mai extreme transformari din ultimii ani in filme.

Transformarile care au speriat lumea filmului: ce actori au ajuns de nerecunoscut pentru un rol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Mariah Carey

Mariah Carey a trecut printr-o transformare radicala pentru rolul ei din "Precious", a renuntat la haine scumpe sau accesorii pentru a fi cat mai credibila in rolul unei angajate din sistemul social. Prestatia ei a fost una extrem de apreciata de critici.

2. Nicole Kidman

Superba Nicole Kidman a trecut printr-o transformare majora pentru a o interpreta pe Virgina Wolf in "The Hours", rol care i-a adus si premiul Oscar. Schimbarea ei ramane una dintre cele mai celebre de la Hollywood, actrita fiind aproape de nerecunoscut.

3. Halle Berry

Cand te gandesti la Halle Berry, nu iti vine in minte decat scena sexy din James Bond, in care iese din apa in acel costum portocaliu devenit celebru. Dar in "Monster's Ball", actrita arata ca o femeie comuna, pe care nici nu ai observa-o pe strada, fiind imbracata modest, nearanjata si fara machiaj. Bineinteles, a castigat Oscarul pentru interpretarea ei.

 


4. Angelina Jolie

O frumusete rapitoare, Angelina Jolie, iti inspira mai mult dezgust decat admiratie in "Girl, Interrupted", in care joaca rolul unei sociopate. Ghiciti ce i-a adus filmul: un premiu Oscar pentru interpretare.



5. Charlize Theron

Poate ca daca nu ati fi stiut dinainte cine este actrita care o joaca pe criminala Aileen Wuornos in "Monster", nu v-ati fi gandit ca ea este chiar superba Charlize Theron. Pentru rol, Theron s-a ingrasat cu 14 Kg, si-a ras sprancenele, a purtat dinti falsi si a fost machiata in asa fel incat pielea de pe fata sa para imbatranita si neingrijita. Ca si in cazul celorlalte actrite mentionate, si ea a luat Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol principal in 2003. Culmea in mai putin de o luna a ajuns la greutatea ei normala, exact la timp pentru a straluci pe covorul Oscarurilor.

6.Emma Thompson

Probabil ca transformarea Emmei Thompson din "Nanny McPhee" este cea mai urata facuta vreodata. Aproape ca nu iti dai seama ce actrita joaca si este absolut respingatoare.

7. Christian Bale

Nu numai femeile au fost cele care au acceptat sa renunte la imaginea lor de frumuseti rapitoare,  si barbatii au ales sa isi schimbe fizicul de dragul artei. Christian Bale este exemplul cel mai bun. Pentru rolul din "Masinistul", actorul a slabit atat de mult, incat producatorii se temeau ca nu va mai fi in stare sa joace si se temeau pentru sanatatea lui.  Bale a slabit 28 de kg pentru rol. Incredibil de slab, cu cearcane si lipsit de vlaga, actorul a facut unul din cele mai bune roluri ale sale, iar tie, ca spectator ti-e frica sa te uiti la el, parand ca se frange la fiecare miscare.

8. Matt Damon

In 1996, Matt Damon slabea atat de mult incat i se vedeau coastele in filmul "Courage Under Fire". Actorul a mai slabit considerabil pentru  "The Talented Mr. Ripley" si s-a ingrasat pentru "The Bourne Identity".

9. Jared Leto

Considerat unul dintre actorii sexy ai Hollywood-ului, Jared Leto este complet neatragator in rolul lui Mark Chapman din "Chapter 27". Ingrasat vizibil si cu o freza care nu i se potriveste, Jared Leto este usor de recunoscut doar pe generic.

 



10. America Ferrera

America Ferrera a recunoscut cat de greu i-a fost sa intre in pielea personajului sau Betty. "Ugly Betty" a fost versiunea americana a serialului "Betty cea urata". Acesta a fost rolul care a facut-o cunoscuta pe actrita.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies