marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailerul pentru "The Beauty and The Beast" a facut record de vizualizari: 92 de milioane de vizualizari in 24 de ore. Primele imagini cu Emma Watson in rolul Bellei

Primul trailer al filmului 'Beauty and the Beast', noua productie a studioului Disney, in care apare, pentru cateva secunde, un singur personaj, Bella, interpretat de actrita Emma Watson, face furori pe internet, unde in 24 de ore a avut 91,8 de milioane de vizualizari, relateaza EFE.

Trailerul pentru The Beauty and The Beast a facut record de vizualizari: 92 de milioane de vizualizari in 24 de ore. Primele imagini cu Emma Watson in rolul Bellei


"Multumim fanilor nostri pentru recordul de 91,8 de milioane de vizualizari in 24 de ore a primului trailer din 'Beauty and the Beast'", noteaza Disney pe contul sau de Facebook.

Cele 92 de milioane de vizualizari intr-o singura zi dubleaza aproape precedentul record detinut de trailerul filmului 'Star Wars: The Force Awakens', care a avut 55 de milioane de vizualizari in primele 24 de ore cand a fost lansat in octombrie.

Pentru trailerul acestui remake al filmului de animatie din 1991, Disney a mizat pe introducerea de schimbari ale simbolului castelului care prefateaza toate filmele sale si care de data aceasta are un aspect mai lugubru, silueta lui inaltandu-se intr-un peisaj nocturn.

Protagonista primului trailer cu o durata de 1,30 de minute al acestui film cu personaje in carne si oase este Emma Watson, care o intruchipeaza pe tanara Bella si care apare pentru doar cateva secunde, fiind vazuta admirand un trandafir sub un clopot de sticla.

Noua versiune Disney, in regia lui Bill Condon ('Twilight') ii mai are in distributie pe Dan Stevens, in rolul Bestiei, alaturi de Ewan McGregor care il va interpreta pe Lumiere si de Luke Evans, care va fi Gaston.

Trailerul se incheie cu mesajul: "Fii invitatul nostru. 3.17.17", referitor la data premierei filmului (17 martie 2017), care se alatura tendintei studioului Disney de a reface filmele sale de animatie pentru copii cu personaje reale, precum "Alice in Wonderland", "Snow White & the Huntsman", "Jungle Book", sau "Maleficent".
 

 



Modifică setările cookies