marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailerul pe care toti il asteptau pentru basmul Into The Woods: Meryl Streep canta, Johnny Depp este Lupul

A aparut trailerul complet pentru "Into The Woods", film ce reuneste cele mai cunoscute personaje din basme ca Rapunzel, Cenusareasa, Printul, Lupul cel Rau sau Scufita Rosie. Filmul are o distributie impresionanta ca Meryl Streep sau Johnny Depp.

Trailerul pe care toti il asteptau pentru basmul Into The Woods: Meryl Streep canta, Johnny Depp este Lupul

Meryl Streep canta, iar Johnny Depp ne arata cum se transforma in Lup in cel mai recent trailer pentru "Into The Woods". Odata cu trailerul, producatorii de la Disney au lansat si o serie de postere, cu fiecare personaj in parte. Cu parul albastru si intinerita digital in multe scene, Meryl Streep este personaj central in noul trailer.

 

 

Inspirat de multi-premiatul muzical cu acelasi nume, Into the Woods ne poarta din nou in lumea basmelor: personaje din Scufita Rosie, Rapunzel, Cenusareasa si Jack si vrejul de fasole interactioneaza inedit intr-o poveste despre un bacan si sotia lui (James Corden si Emily Blunt), care vor sa-si intemeieze o familie, dar sunt blestemati de o necrutatoare vrajitoare (Meryl Streep). Johnny Depp este Lupul cel rau, Chris Pine este Fat-Frumos, iar Anna Kendrick Cenusareasa.

 

 

 

Into The Woods se lanseaza in Romania pe  2 ianuarie 2015.

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies