marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailerul noului serial "This is Us" bate recorduri pe Internet: 70 de milioane de vizualizari intr-o saptamana. VIDEO

Trailerul noului serial al NBC 'This is Us', care va fi lansat la toamna, a depasit 70 de milioane de vizualizari in numai o saptamana, o cifra record care potrivit expertilor prevesteste un viitor bun pentru productia americana, relateaza EFE. 

Trailerul noului serial This is Us bate recorduri pe Internet: 70 de milioane de vizualizari intr-o saptamana. VIDEO

In primele 48 de ore de la lansare, trailerul acestei comedii, cu o femeie insarcinata interpretata de Mandy Moore insotita de actorul Milo Ventimiglia aproape dezbracat, a avut 15 milioane de vizualizari pe Facebook, doborand recordul imaginilor serialului 'Legends of Tomorrow', care au obtinut 4,1 milioane de vizualizari in aceeasi perioada in urma cu un an.

"L-am vazut si eu odata cu toata lumea", a marturisit regizorul sau Dan Fogelman ('Crazy, Stupid, Love') revistei Entertainment cu privire la trailer.


"Obisnuim sa credem ca lucrurile care captiveaza atentia pe internet sunt legate doar de supereroi si nu de oameni obisnuiti, ceea ce este pentru noi o surpriza si totodata o multumire in acelasi timp",
a precizat el.


Realizatorul a considerat ca pe langa aceasta reactie pozitiva pe internet aceste vizualizari demonstreaza ca exista un gol in televiziune in privinta unor povestiri din viata cotidiana a oamenilor obisnuiti.


Serialul prezinta viata a patru persoane care se apropie de 36 de ani si problemele si realitatile cu care se confrunta.
.


Galerie foto


Modifică setările cookies