marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailerul mega productiei The Avengers a stabilit un nou record: 13.7 milioane de vizualizari in 24 de ore

Cand faci un film cu 5 super eroi ai studiourilor Marvel e imposibil sa dai gres la capitolul atentie. Ultimul trailer lansat pentru extravagantul film 3D  The Avengers a stabilit un nou record pe iTunes in aceasta saptamana: a fost vizionat de 13.7 milioane de oameni in 24 de ore de la lansare.

Trailerul mega productiei The Avengers a stabilit un nou record: 13.7 milioane de vizualizari in 24 de ore

Pelicula mai stabilise un record in toamna cand primul trailer atragea peste 10 milioane de fani intr-o singura zi, insa a fost batut de lansarea trailerului unui alt film extrem de asteptat - The  Dark Knight Rises cu Christian Bale, Tom Hardy si Anne Hathaway  care a facut  pe iTunes 12.4 milioane de vizualizari in 24 de ore. Filmul  The Avengers  se va lansa pe 4 mai 2012.


Noile imagini le-au dezvaluit in premiera fanilor cum arata extraterestrii cu care se bat Robert "Iron Man" Downey Jr., Samuel L. "Nick Fury" Jackson, Chris "Captain America" Evans, Mark "The Hulk" Ruffalo, Chris "Thor" Hemsworth, Jeremy "Hawkeye" Renner si Scarlett "Black Widow" Johansson.


Trailerul filmului regizat de Joss Whedon il arata pentru prima data pe Mark Ruffalo transformandu-se in Hulk si ofera detalii despre armata pe care Loki (Tom Hiddleston) personajul negativ al filmului o strange pentru a cuceri planeta.

Nick Fury (Samuel L. Jackson) de la agentia S.H.I.E.L.D. aduna o echipa de supereroi de la Thor (Chris Hemsworth) la Iron Man ( Robert Downey jr.) si Captain America ( Chris Evans) pentru a salva pamantul din fata invadarii de catre o armata diabolica condusa de zeul Loki (Tom Hiddleston). Acesta nu va fi insa singurul personaj negativ al filmului. Cateva zvonuri il anunta pe Hugo Weaving in rolul lui Red Skull drept al doilea dusman al super eroilor.


The Avengers  este realizata de Marvel Studios si Paramount Pictures si are un buget de aproape 300 de milioane de dolari.  Celebra companie Industrial Light & Magic s-a ocupat de efectele speciale iar in decembrie dupa ce s-au incheiat cele 6 luni de filmari s-a anuntat ca va fi reconvertit  3D.
 


Producatorul filmului este omul cheie din spatele Marvel Studios -  Kevin Feige cel care a reusit sa aduca pe marile ecrane filme ca trilogia Spiderman, seria X Men, The Incredible Hulk, Iron Man, Thor sau Captain America. Productiile sale au facut incasari de peste 4.8 miliarde  de dolari, anuntau cei de al New York Times in 2011.



 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies