marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer The Last Witch Hunter: Vin Diesel este ultimul vanator de vrajitoare de pe Pamant

Vin Diesel porneste o vanatoare de vrajitoare in primul trailer pentru urmatorul sau film, "The Last Witch Hunter".

Trailer The Last Witch Hunter: Vin Diesel este ultimul vanator de vrajitoare de pe Pamant

The Last Witch Hunter il va aduce in rol principal pe Vin Diesel, ultimul vanator de vrajitoare, care incearca sa impierdice o revolta a vrajitoarelor in New York-ul modern de azi. Regia ii apartine lui Breck Eisner, iar din distributie mai fac parte Elijah Wood sau Michael Caine. In primul trailer, apare si Michael Caine alaturi de Vin Diesel, iar fiilmul se anunta un fantasy combinat cu actiune, in care efectele speciale sunt  foarte reusite.
 

 


Vin Diesel il joaca pe Kaulder, un razboinic antic, blestemat cu nemurire, dupa ce a invins-o pe Regina Vrajitoare. Insa, spre ghinionul sau, Regina Vrajitoare este readusa la viata si acum cauta razbunare, impotriva lui dar si a rasei umane. Astfel, el va fi nevoit sa se alieze cu o vrajitoare pentru a salva New York-ul de o molima.


Totodata cu lansarea primului trailer, a aparut si primul poster, ce aduce aminte de productii ca Game of Thrones, intunecate si sumbre. In imaginile de promovare lansate in timpul filmarilor, Vin Diesel aparea cu barba si par lung, iar in trailer apare asa doar intr-o secventa, insa in film fanii vor avea ocazia sa-l vada transformat total, probabil in scenele din trecut, in care se lupta cu Regina Vrajitoare.

The Last Witch Hunter se va lansa in cinematografe pe 23 octombrie 2015.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies