marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer The Hobbit: The Battle of The Five Armies. Fanii au inceput sa planga cand au vazut imaginile: Smaug, Thorin si Bilbo aduc lupta grandioasa care incheie definitiv calatoria in Middle Earth

Dupa o lunga asteptare, fanii pot vedea in sfarsit primul trailer oficial pentru The Hobbit: The Battle of The Five Armies, ultimul capitol care incheie saga din Middle Earth. Asa cum era de asteptat, trailerul beneficiaza de o muzica emotioanta si nostalgica, care ne aduce aminte ca acesta este finalul aventurii in lumea fascinanta creata de J. R. R. Tolkien.

Trailer The Hobbit: The Battle of The Five Armies. Fanii au inceput sa planga cand au vazut imaginile: Smaug, Thorin si Bilbo aduc lupta grandioasa care incheie definitiv calatoria in Middle Earth


Sfarsitul este aproape pentru trilogia lui Peter Jackson, The Hobbit. Primul trailer pentru The Battle of The Five Armies este impresionant, ii infatiseaza pe Bilbo, Thandruil si Thorin, dar si infricasatorul dragon Smaug.  Trailerul nu are dialog aproape deloc, insa Bilbo tine un discurs despre intreaga sa aventura si cum va tine minte "tot ce s-a intamplat: cele bune, cele rele, cei care au supravietuit si cei care nu."
 

 

Asa cum era de asteptat, filmul va contine si o scena de batalie de proportii. Titlul filmului face referire la cele cinci rase diferite si armatele lor: oamenii, elfii, dwarfii care se lupta impotriva Goblinilor si Wargs.  Insa, trailerul este cu adevarat emotionant pentru ca are pe fundal cantecul lui Pippin (Billy Boyd), care este din al doilea film Lord of The Rings.


Trailerul mai are scene de razboi, in care apar scurt,  Tauriel (Evangeline Lily), razboinicul Thorin Oakenshield (Richard Armitage), dar si dragonul Smaug, dornic de razbunare . Una dintre scenele care le-a atras atentia este cea in care Galadriel (Cate Blanchett) il saruta pe obraz pe Gandalf (Ian McKellen), care pare neinsufletit si lipsit de puteri.

 

 

Reactiile fanilor au fost extraordinare. Acestia au scris pe pagina de Facebook oficiala a filmului multe mesaje si multi dintre ei scriau ca au plans cand au vazut trailerul, amintindu-si de cum au vazut prima data Lord of The Rings. In mod cert, The Battle of The Five Armies ii va readuce in cinematografe pe cei nostalgici, fani Lord of The Rings, fani The Hobbit, dar si pasionatii de film, care nu pot rata o astfel de aventura.



The Hobbit: The Battle of The Five Armies
se va lansa in cinematografele din Romania incepand cu 19 decembrie 2014.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies