marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer The Hateful Eight: vanatoare de recompense in stil western, in cel mai nou film al lui Quentin Tarantino

S-a lansat primul trailer pentru "The Hateful Eight", al optulea film regizat de Quentin Tarantino. Fanii pot vedea in sfarsit cativa dintre actorii preferati ai regizorului, in plina actiune.

Trailer The Hateful Eight: vanatoare de recompense in stil western, in cel mai nou film al lui Quentin Tarantino

Quentin Tarantino se reintoarce in lumea sangeroasa a westernurilor. Regizorul abordeaza acelasi stil, dupa "Django Unchained", un succes colosal in cariera cineastului.

"Fa o miscare ciudata si o sa te alegi cu un glont. Nu un avertisment, cu un glont" rasuna amentintator in trailer Samuel L. Jackson.


In Hateful Eight, plasat la 6, 8 si 12 ani dupa Razboiul Civil, cativa barbati pornesc intr-o calatorie prin tinuturile friguroase din Wyoming. Pasagerul, vanatorul de recompense John Ruth (Kurt Russell) si fugara Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh) se grabesc sa ajunga in oraselul Red Rock, unde unde Ruth, cunoscuta in zona dupa porecla "The Hangman", o va aduce in fata justitiei pe Daisy Domergue. Pe drum insa, ei se vor intalni cu doi straini, Marquis Warren (Samuel L. Jackson) un fost soldat devenit si el vanator de recompense, si Chris Mannix (Goggins) un renegat din Sud, care pretinde ca el este noul Serif. Ei vor intra in niste situatii neprevazute, iar o furtuna neasteptata ii va tine captivi in orasel, sansele lor de a ajunge in Red Stone fiind tot mai mici.

 

Conform Business Insider, Tarantino a anuntat ca celebrul compozitor italian Ennio Morricone se va ocupa de coloana sonora a viitorului sau western.

Filmul se va lansa chiar de Craciun, anul acesta.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies