marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer spectaculos pentru Seventh Son: creaturi mitice, vrajitoare si o lume fantastica dau startul anului 2015 la cinema

S-a lansat un nou trailer pentru filmul fantasy The Seventh Son. Clipul aduce noi imagini cu creaturi mitice, dar si cu eroii filmului, interpretati de actori de Oscar ca Jeff Bridges sau Julianne Moore.

Trailer spectaculos pentru Seventh Son: creaturi mitice, vrajitoare si o lume fantastica dau startul anului 2015 la cinema

 

Bazat pe romanul The Spook's Apprentice, scris de Joseph Delaney, The Seventh Son este plasat in Evul Mediu, intr-o lume plina de vrajitoare si misticism. Jeff Bridges joaca rolul unui magician batran, John Gregory, numit Spook, care a fost incarcerat de malefica vrajitoare Mother Malkin (Julianne Moore) cu multe secole in urma. Cand fortele raului ameninta sa se intoarca, impreuna cu Malkin, acesta isi alege un ucenic, Tom Ward (Ben Barnes) sa il ajute in batalie. Numai al saptelea fiu al unui alt al saptelea fiu poate deveni ucenicul lui Spook.

 

 

Din distributie mai fac parte Olivia Williams, Antje Traue, Alicia Vikander (Anna Karenina)  si Kit Harington (Game of Thornes). Jeff Bridges, in varsta de 62 de ani, care a castigat Oscarul in 2010 pentru rolul din Crazy Heart, a explorat aproape orice perioada istorica de-a lungul carierei sale, de la westernuri si pana la filme SF super tehnologizate, insa acum este prima data cand va purta un costum medieval.

 

 


The Seventh Son se va lansa incepand cu 2 ianuarie 2015. In niste vremuri in care magia se intalneste cu legendele, singurul razboinic supravietuitor al unui ordin mistic (Jeff Bridges, laureat cu Oscar), porneste intr-o calatorie al carei scop este sa-l gaseasca pe eroul despre care s-a profetit ca se va naste avand puteri incredibile, ultimul cel de-al Saptelea Fiu (Ben Barnes). Smuls din tihna vietii pe care tanarul o ducea ca fermier, acest erou fara voia lui accepta fara prea mult entuziasm sa se imbarce intr-o aventura indrazneata alaturi de mentorul sau calit in batalii aprige pentru a o invinge pe regina intunericului (Julianne Moore) si armata acesteia de asasini supranaturala pe care a asmutit-o asupra regatului lor.

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies