marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

World War Z: noul trailer anunta sfarsitul umanitatii, Brad Pitt cauta un leac pentru zombi

“Tati, ce e Legea Martiala?” intreaba una dintre fiicele lui Gerry Lane, personajul interpretat de Brad Pitt, in noul trailer lansat de Paramount pentru World War Z.

World War Z: noul trailer anunta sfarsitul umanitatii, Brad Pitt cauta un leac pentru zombi

 

Bazat pe cartea scrisa de Max Brooks,  World War Z: An Oral History of the Zombie War, filmul ar trebui sa prezinte povestile supravietuitorilor in urma unui atac al zombilor. Regizorul Marc Forster va prezenta, insa, o viziune diferita, plasandu-l pe Pitt si familia lui in mijlocul atacului.


In noul trailer este prezentata fanilor o noua viziune asupra efectului global pe care-l are atacul zombilor: acestia iau in stapanire orase ca Moscova, Washington sau Paris. Un lucru este clar, viata personajelor se complica, fiind pusi in situatia de a infrunta sfarsitul umanitatii.

Desi fanii cartilor cunosc bine universul, producatorii evita asocierea cuvantului zombie cu filmul lui Brad Pitt. Pentru cei care nu au citit cartea, titlul filmului nu ofera foarte multe indicii, iar pana acum cuvantul zombie n-a fost mentionat niciodata in trailerele filmului.

 

 

Brad Pitt s-a ferit in ultimii ani sa joace in blockbustere si francize, insa in 2012 s-a angajat sa faca un film cu zombie "World War Z" pe care studiourile Paramount Pictures intentionau sa-l transforme in trilogie. Pelicula care se va lansa in 2013 si a carui buget a explodat la 170 de milioane de dolari i-a nemultumit in repetate randuri pe producatori iar Brad Pitt a avut de refilmat scene dupa incheierea productiei.

 

"World War Z este un film cu monstri si acest lucru atrage. Sa refilmez scene nu a fost ceva neobisnuit" a declarat recent actorul. Filmul trebuia sa fie lansat pe 25 decembrie 2012, insa a fost amanat pentru 21 iunie 2013.

 

World War Z spune povestea lui Gerry Lane (Brad Pitt) un angajat al Organizatiei Natiunilor Unite, care calatoreste in toata lumea incercand sa opreasca invazia de zombi care distruge omenirea. Filmul are la baza romanul extrem de popular in Statele Unite "World War Z: An Oral History of the Zombie War" scris de Max Brooks. Anul trecut fanii au reactionat dur pe retelele sociale atunci cand au aflat ca filmul celor de la Paramount urma sa modifice o mare parte din povestea aflata in carte.

 

Fanii vor afla daca Brad Pitt reuseste sa gaseasca leacul pentru zombi din 21 iunie 2013, atunci cand filmul World War Z are premiera in Romania.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies