marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Transcendence: Johnny Depp iti arata sfarsitul umanitatii asa cum o stim noi

Al doilea trailer pentru Transcendence le ofera fanilor o perspectiva mai larga asupra filmului cu Johnny Depp. Pelicula este una dintre cele mai asteptate in acest an si se anunta a fi un succes.

Trailer pentru Transcendence: Johnny Depp iti arata sfarsitul umanitatii asa cum o stim noi

Transcendence se anunta a fi un film science-fiction captivant si original, cu o distributie de vis, dar si un regizor pe masura: Wally Pfister, care a fost mana dreapta a lui Christopher Nolan la ultimele sale productii.

In Transcendence, Johnny Depp joaca rolul doctorului Will Caster, un cercetor despre inteligenta artificiala  care este impuscat de un membru unui grup ce militeaza impotriva tehnologiei.

 

 

In loc sa-l lase sa moara, colegii sai decid sa ii transfere constiinta intr-o lume digitala. Astfel personajul lui Depp devine el insusi inteligenta artificiala pe care dorea de atatia ani sa o creeze.  In trailer, el isi roaga colegii sa-l conecteze la Internet pentru a se dezvolta, insa lucrurile capata o intorsatura catrastrofica, ce pune in pericol existenta umanitatii.
 

 

"Daca nu-l ajutam, va fi sfarsitul umanitatii asa cum o stim noi" spune Morgan Freeman la un moment dat in trailer.

 

 


Din distributie fac parte Rebecca Hall, Morgan Freeman, Paul Bettany, Kate Mara si Cillian Murphy. Producato este nimeni altul decat Christopher Nolan, iar acesta este deubutul regizorul al lui Wally Pfister.


 

Transcendence este produs de Warner Bros si urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA pe 18 aprilie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies