marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Teenage Mutant Ninja Turtles: Donatello, Michelangelo, Leonardo si Raphael se intorc alaturi de Megan Fox, cum arata noile testoase in super productia lui Michael Bay

Unele dintre cele mai iubite personaje ale copilariei revin intr-un mod spectaculos. S-a lansat primul trailer teaser pentru u Teenage Mutant Ninja Turtles, super productia produsa de Michael Bay, "regele exploziilor". Fanii au ocazia sa vada cum arata Donatello, Michelangelo, Leonardo si Raphael in versiunea moderna.

Trailer pentru Teenage Mutant Ninja Turtles: Donatello, Michelangelo, Leonardo si Raphael se intorc alaturi de Megan Fox, cum arata noile testoase in super productia lui Michael Bay

Asteptarea a luat sfarsit. Cinefilii pot vedea cum arata Testoasele Ninja in 2014, in primul trailer pentru filmulTeenage Mutant Ninja Turtles. Megan Fox se intoarce pe ecrane chiar in productia produsa de Michael Bay, dupa ce anul trecut au ingropat securea razboiului in mod oficial.

 

Regizorul Jonathan Liebesman, responsabil pentru filme ca Battle: Los Angeles ( 2011) si Wrath of the Titans (2012)  este cel care regizeaza noile aventuri ale celor patru eroi cu carapace, Donatello, Michelangelo, Leonardo si Raphael cu puterile si abilitatile in artele martiale.

 

Asa cum era de asteptat, trailerul a starnit reactii puternice in randul fanilor. Unii s-au plans ca testoasele sunt urate si se asteptau sa fie mai bine realizate tinand cont ca intre filmul original si cel al lui Michael Bay au trecut 24 de ani. Cei de la Metro au comparat versiunile si noteaza ca daca in primul film testoasele erau jucause si amuzante, acum sunt sinistre. 

 

 

 

 

La nivelul efectelor speciale, versiunea regizata de Liebesman si produsa de Michael Bay este mai spectaculoasa, asa cum era de asteptat din partea regizorului supranumit regele exploziilor. Prima versiune nu beneficia de o tehnologia avansata de acum, insa asa cum stim stilul lui Bay, probabil ca va exagera in explozii si cadre supraincarcate cu actiune. Desi Bay este doar producator este evident ca s-a implicat atent si in regie si la nivel stilistic.

 

Povestea filmului este tinuta in secret momentan, urmand sa fie dezvaluite mai multe detalii pe parcurs. Filmul intra in cinematografele din SUA incepand cu 8 august 2014.

 

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies