marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Snowden: Oliver Stone si Joseph Gordon-Levitt aduc pe marile ecrane povestea celui mai vanat om din lume

Filmul "Snowden", in regia lui Oliver Stone, despre cariera fostului analist al Agentiei Centrale de Informatii (CIA) si al Agentiei pentru Securitate Nationala (NSA), este promovat de miercuri prin intermediul primului trailer oficial al studiourilor de productie, informeaza Agerpres.

Trailer pentru Snowden: Oliver Stone si Joseph Gordon-Levitt aduc pe marile ecrane povestea celui mai vanat om din lume

Trailerul, cu o durata de 1 minut si 28 de secunde, nu ofera pasaje din film, insa arata succint cariera lui Edward Snowden: recrut al armatei SUA la 20 de ani, angajat al CIA la 22 de ani, analist pentru NSA la 26 de ani si ulterior, la 29 de ani, omul cel mai cautat de catre guvernul SUA pentru informatiile clasificate transmise public privind programul de supraveghere in masa al NSA.

Actorul Josephn Gordon-Levitt il va interpreta pe Edward Snowden, actrita Lindsay Mills va juca rolul prietenei acestuia, iar in distributie ii mai regasim pe Zachary Quinto, Scott Eastwood sau Nicolas Cage in rolul unui ofiter de informatii.

 

Regizorul Oliver Stone, realizator si al filmelor biografice 'JFK' si 'Nixon', se bazeaza pe un scenariu adaptat realizat de Kieran Fitzgerald, avand ca reper cartile 'The Snowden Files', scrisa de Luke Harding, si 'Time of the Octopus', de Anatoly Kucherena.

Snowden, care traieste in prezent in Rusia care i-a acordat azil politic, risca, in SUA, peste 30 de ani de inchisoare pentru dezvaluirile continand informatii clasificate despre programul de supraveghere in masa al NSA.

Filmul "Snowden" va avea premiera in SUA de Craciun.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies