marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Silence, filmul pe care Martin Scorsese a visat sa il faca de 30 de ani: scenele impresionante cu Liam Neeson si Andrew Garfield

A aparut primul trailer pentru drama "Silence", regizata de Martin Scorsese, cu Andrew Garfield si Liam Neeson.
Trailer pentru Silence, filmul pe care Martin Scorsese a visat sa il faca de 30 de ani: scenele impresionante cu Liam Neeson si Andrew Garfield

Pentru regizorul american, acesta este un proiect de suflet, pe care si l-a dorit de multi ani. In primul trailer, cei doi actori, Liam Neeson si Andrew Garfield au trecut prin transformari remarcabile pentru acest film. Andrew Garfield joaca rolul preotului Sebastio Rodriguez, care porneste in impreuna cu  Francisco Garrpe (Adam Driver) intr-o calatorie spirituala in Japonia, pentru a-si intalni mentorul spiritual, jucat de Liam Neeson, care a abandonat credinta si a luat-o pe un drum propriu.

 

 

O adaptare a romanului lui Shusako Endo, "Silence" prezinta povestea unor calugari portughezi iezuiti din secolul al XVII-lea, care sunt persecutati, aflati in misiune de evanghelizare in zonele izolate ale Japoniei. Rolurile principale sunt jucate de Liam Neeson, Andrew Garfield si Adam Driver.
 

Actorul Liam Neeson a dezvaluit intr-un interviu acordat in urma cu cateva luni in presa straina ca munca alaturi de Scorsese poate fi intimidanta. "Te poate intimida, cand lucrezi cu el trebuie sa fii dedicat 100%, cere liniste absoluta pe platou, iar daca aude un simplu zgomot, il zguduie si nu mai poate continua filmarile." a povestit acesta pentru Variety.

 


 

Atat pentru Andrew Garfield, cat si pentru Liam Neeson, rolurile din "Silence" au fost solicitante din punct de vedere fizic. Dar mai mult, intreaga echipa a fost expusa pericolului: la scurt timp dupa ce au inceput filmarile, care au avut loc si in Japonia, Taipei  a fost lovit de un cutremur puternic, de 61, grade pe scara Richter.  El se afla in hotel, la etajul 15, cand s-a produs cutremurul. "Mi-a fost frica, recunosc, simtit cum totul in jurul tau tremura"/.

 

Liam Neeson mai spune ca a fost atras de film si datorita radacinilor sale irlandeze catolice.Filmul urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA in ianuarie 2017.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies