marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Pitch Perfect 2: Anna Kendrick si Rebel Wilson se intorc in continuarea uneia dintre cele mai iubite comedii muzicale

Anna Kendrick si Rebel Wilson isi reiau rolurile in continuarea comediei "Pitch Perfect", ce a avut un succes fenomenal. "Pitch Perfect" 2 este regizat de Elizabeth Banks, care joaca si in film.

Trailer pentru Pitch Perfect 2: Anna Kendrick si Rebel Wilson se intorc in continuarea uneia dintre cele mai iubite comedii muzicale

Adolescentele castigatoare se intorc in forta in primul trailer pentru Pitch Pefect 2. Anna Kendrick si Rebel Wilson vor sa castige un concurs de muzica pe care nici un american nu a reusit pana acum sa-l castige.
 

 

Din distributie mai fac parte Elizabeth Banks, Hailee Steinfeld, Brittany Snow, Katey Sagal. Pitch Perfect a avut la baza romanul Pitch Perfect al lui Mickey Rapkin si a prezentat povestea unui grup de adolescente care cantau acappella si care au facut tot ce le-a stat in puteri pentru a se redescoperi si astfel au ajuns in finala unui prestigios concurs de specialitate.

 


 


Cu un buget de doar 17 milioane de dolari, Pitch Perfect a avut incasari de peste 115 milioane de dolari la nivel mondial si peste 135 de milioane de dolari din vanzarea DVD-urilor. Melodia de generic s-a transformat intr-un adevarat hit, astfel ca Cups a castigat trei discuri de platina, datorita vanzarilor de peste 3 milioane de unitati.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies