marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Pan, regizat de Joe Wright: una dintre cele mai cunoscute povesti este reintepretata intr-o aventura plina de culoare si interpretari explozive

Dupa ce zilele trecute, producatorii au oferit presei cateva imagini din film, iata ca s-a lansat si primul trailer pentru super productia "Pan", o reinventare a celebrei povesti pentru copii, Peter Pan.

Trailer pentru Pan, regizat de Joe Wright: una dintre cele mai cunoscute povesti este reintepretata intr-o aventura plina de culoare si interpretari explozive

 

Explozie de culoare, o aventura intr-un taram fascinant si transformari impresionante din partea unor actori cunoscuti ca Hugh Jackman sau Rooney Mara. Asta vor descoperi fanii in primul trailer pentru filmul "Pan", in regia lui Joe Wright, cunoscut pentru filme aclamate ca "Atonement", "Anna Karenina", "Hanna" sau "Pride and Prejudice". 

 

 

Filmul va urmari viata unui baietel din Londra care este atras intr-o lume fantastica, Neverland. Acolo, el il va intalni pe eroul negativ Blackbeard si va trebui sa il confrunte. Pan urmeaza sa fie lansat pe 17 iulie 2015 si va fi o versiune moderna si reimaginata a povestii clasice, cu o distributie internationala. Levi Miller este tanarul actor care va intra in pielea lui Peter, acesta aflandu-se la primul sau rol important.  "Nu va vom prezenta Neverland asa cum va asteptati, va fi o altfel de versiune." a spus regizorul.

 

 

Rooney Mara va juca rolul Tiger Lily, Hugh Jackman va fi Blackbeard, in timp ce Garett Hedlund va fi Captain Hook

 


Galerie foto


Modifică setările cookies