marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailerul pentru The Little Prince promite unul dintre cele mai bune filme Pixar facute vreodata: cum arata povestea indragita de milioane de oameni

Una dintre cele mai frumoase si impresionante povesti spuse vreodata ajunge pe marile ecrane sub forma unei animatii deosebite. "Micutl Print" de Antoine de Saint-Exupéry este readus in atentie in noua productie Pixar, "Little Prince".

Trailerul pentru The Little Prince promite unul dintre cele mai bune filme Pixar facute vreodata: cum arata povestea indragita de milioane de oameni

"Little Prince"  este bazat pe celebra carte scrisa de Antoine de Saint-Exupery si celebra poveste care aduce in prim-plan valorile umane, responsabilitate si legatura intre oameni, toleranta si spirit de aventura. In cei 67 de ani de la apartiei, "Micul Print" a devenit un mit cunoscut in intreaga lume.
 

 

 

Filmul celor de la Pixar este cu totul revolutionar si combine tehnici de animatie si CGI cu tehnici clasice de animatie stop-motion. Judecand dupa primul trailer, "Little Prince" are mari sanse sa devina un favorit la categoria "Cel mai bun film animat" la Oscarurile de anul viitor. Regizat de Mark Osbourne, cunoscut pentru "Kung Fu Panda", filmul beneficiaza de vocile unora dintre cei mai talentati actori, de la Marion Cotillard, Rachel McAdams, Jeff Bridges, James Franco.


Filmul arata incredibil de bine, iar reactiile cinefililor sunt foarte bune, dupa lansarea primului trailer, o productie care va incanta deopotriva atat copiii cat si adultii. "Little Prince" nu are inca data de lansare oficiala in SUA, insa va fi prezentat in premiera la Festivalul de Film de la Cannes, care debuteaza pe 13 mai.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies