marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Gone Girl: Ben Affleck este acuzat ca si-a ucis sotia  intr-unul dintre cele mai asteptate thrillere ale anului

Gone Girl se anunta unul dintre cele mai asteptate si interesante thrillere ale anului. Bazat pe romanul cu acelasi nume scris de Gillian Flynn. Filmul este regizat de David Fincher, cu Ben Affleck si Rosamund Pike in rolurile principale, iar primul trailer tocmai s-a lansat.

Trailer pentru Gone Girl: Ben Affleck este acuzat ca si-a ucis sotia intr-unul dintre cele mai asteptate thrillere ale anului

 

 

Producatorii de la Fox au lansat primul trailer pentru Gone Girl. Asa cum era de asteptat, trailerul ofera doar cateva indicii despre filmul lui David Fincher, reusind sa pastreze o aura de mister. Totusi, cei care au citit romanul lui Flynn, premiat cu Pulitzer, stiu ca in film este vorba despre un barbat (Ben Affleck) acuzat ca si-a ucis sotia (Rosamund Pike). Daca la inceput este compatimit si considerat o victima, in scurt timp, comportamentul sau ciudat il va transforma in suspect.
 

 

Ultima scena din trailer arata cadavrul lui Amy, sotia lui Ben Affleck in film, insa crima va fi greu de descifrat.  Povestea filmului Gone Girl se centreaza pe un barbat a carui nevasta dispare chiar de aniversarea lor. Acesta va face tot posibilul sa o gaseasca, dar drumurile il duc catre criminalul care a ucis-o. Ben Affleck va fi eroul principal, iar sotia sa va fi jucata de Rosamund Pike.

 

 

Din distributie mai fac parte Tyler Perry, Kim Dickens, Patrick Fugit, Scoot McNairy, Missi Pyle, Casey Wilson, Emily Ratajkowski si Neil Patrick Harris.

Scriitoarea Gillan Flynn a avut un succes formidabil, Gone Girl devenind best seller. Insa, n-a fost ocolita de controverse: a fost acuzata de misoginism din cauza modului in care portretizeaza relatiile in romanul sau. Ea semneaza si scenariul filmului, care se va lansa in cinematografele din SUA incepand cu 3 octombrie 2014.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies