marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Focus: Will Smith este  un hot profesionist care se indragosteste de frumoasa Margot Robbie intr-un thriller spectaculos

S-a lansat primul trailer pentru Focus, filmul care ii aduce impreuna pe marile ecrane pe Margot Robbie si Will Smith. Filmul urmeaza sa fie lansat la inceputul anului viitor.

Trailer pentru Focus: Will Smith este un hot profesionist care se indragosteste de frumoasa Margot Robbie intr-un thriller spectaculos

In Focus, Will Smith este un hot profesionist, care ia sub aripa sa o frumoasa debutanta (Margot Robbie). Impreuna, cei doi vor pune la cale jafuri, insa totul o ia razna cand intre cei doi se infiripa o poveste de dragoste.

 

Trailerul promite un thriller plin de actiune, dar si de scene romantice intre cei doi actori. De altfel, in timpul filmarilor, Margot Robbie a fost sursa unui scandal, dupa ce presa talboida a scris ca ar avea o aventura cu Will Smith, dupa ce au fost publicate o serie de poze cu ei din timpul filmarilor.

 

 

 

 

In filmul al carui scenariu a fost scris de Glenn Ficarra si John Requa, Will Smith interpreteaza rolul unui escroc care se indragosteste de o debutanta (Margot Robbie) in timp ce planuieste un furt elaborat. Actiunea se complica atunci cand in peisaj apare personajul interpretat de Rodrigo Santoro, detinator al unui club de masini, care se indragosteste de Robbie si face orice pentru a o cuceri.

 

 

In afara de filmarile pentru Focus, Will Smith mai este implicat in cateva proiecte. Actorul a confirmat ca va aparea in Hancock 2, I, Robot 2 si Bad Boys 3, acesta fiind dornic sa dea uitarii esecul de box-office pe care l-a inregistrat cu blockbusterul de 250 de milioane de dolari, After Earth ale carui incasari au fost dezamagitoare.

 

Focus se va lansa in cinematografe pe 27 februarie 2015.

 

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies